Blog de ROSALIA POLO CLIMENT

MIGAS DE COLIFLOR

#Verduras, hortalizas y ensaladas 05 marzo 2021

MIGAS DE COLIFLOR

Por Rosalia Polo Climent | Mataró (Barcelona)

Plat sorprenent, per iniciar-se en el consum de la coliflor ..... podem començar posant una mica mes de xoriço / pernil per dissimular el gust de la coliflor, i anar baixant la quantitat després. Com és molt ràpid de fer per més persones, no és moles...

MIGAS DE COLIFLOR

#Verduras, hortalizas y ensaladas 20 febrero 2021

MIGAS DE COLIFLOR

Por Rosalia Polo Climent | Mataró (Barcelona)

Plato sorprendente, para iniciarse en el consumo de la coliflor..... podemos empezar poniendo un poco mas de chorizo/jamón para disimular el gusto de la coliflor, e ir bajando la cantidad después. Como es muy rápido de hacer para más personas , no es...

CAFE DALGONA (O ESPUMA DE CAFÉ) A MI MANERA

#Postres y dulces 05 mayo 2020

CAFE DALGONA (O ESPUMA DE CAFÉ) A MI MANERA

Por Rosalia Polo Climent | Mataró (Barcelona)

UN CAFÉ DALGONA (O ESPUMA DE CAFÉ) DIFERENTE, para comer como postre o para una merienda.En casa no somos muy cafeteros, y el original lo encontrábamos algo fuerte. Esta versión está pensada para comer como postre o como merienda.INGREDIENTES:...

#Cocción en varoma 27 abril 2020

PA DE PESSIC DE CACAU AL VAPORpa de pessic de cacau a el vapor

Por Rosalia Polo Climent | Mataró (Barcelona)

Un pa de pessic ideal, Quan no tenim Disponibilitat d'utilitzar el forn !!!!I recomenable per a qualsevol esmorzar o berenar.INGREDIENTS1 Llauna petita de llet condensada4 ous 100 gr de farina 60 gr. de cacau en pols (Millor cacau pur)&...

PA DE PESSIC DE CACAU AL VAPORpa de pessic de cacau a el vapor