CAFÉ DALGONA A LA MEVA MANERA .

#Postres y dulces 21 abril 2020

UN CAFÈ DALGONA (O ESCUMA DE CAFÈ)  DIFERENT, per menjar com  postre o per un berenar.







A casa no som gaire cafeters, i l'original el trobàvem un pèl fort. Aquesta versió està pensada per menjar com a postre o com a berenar.




INGREDIENTS:



  • 10 g. Cafè soluble (normal o descafeïnat)

  • 100 a 150 g. de sucre glaç (jo el poso moré ) 

  • 20-30 g. vainillina  ensucrada (opcional)

  • 180 g. aigua molt freda (jo la poso uns minuts abans al congelador)

  • 100-125 g de galetes Lotus (o la galeta que us agradi)

  • canyella o cacau en pols per decorar (amb les Lotus i lliga molt la canyella)


Surten 8/10 racions, depen de l'emplatat


PREPARACIÓ:



  1. Posem les galetes al got per triturar-les, a nosaltres ens agrada trobar trossets i amb 2 seg./vel 4 en tenim prou, si voleu més triturat deixeu uns segons més. Reservem.

  2. Triturem el sucre i la vainillina ensucrada 10 seg/vel.10. Reservem

  3. Posem el cafè i triturem 3 seg/vel 5

  4. Afegim el sucre glas reservat i l'aigua , programem 20 seg/vel 2

  5. Posem la papallona i programem 3 min/vel 4. I ja està!!!!

  6. Per servir posem una mica de les galetes triturades al fons d'una copa o vas, posem una capa de l'escuma , una altre petita capa de galetes i l'última capa d'escuma. Decorem amb un polsim de canyella o cacau
    en pols.


Espero que el gaudiu tant com els de casa meva.


#lacuinaesamoralsaltres


BON PROFIT!!!