Thermomix® Mataro

Rosalia Polo Climent

Hola sóc la Rosalía Polo i sóc agent comercial de Thermomix® .... però primer de tot sóc una fan incondicional del Thermomix® , ARA NO PODRIA VIURE SENSE ELL.

El meu primer Thermomix® (el 21) em va durar 18 anys i només em vaig desfer d'ell per comprar-me el TM31, quando va sortir el TM5 va ser l'ocasió per assistir a una sèrie de tallers i classes per a reciclar-me i em va sortir l'oportunitat de fer-me agent comercial i així poder compartir la meva passió.

Si vols una demostració sense compromís o que compartim moments de cuina creatius, fàcils i ràpids deixa el teu contacte i et truco gratis.

Hola soy Rosalía Polo y soy agente comercial de Thermomix® .... pero antes que nada soy una fan incondicional del Thermomix® , AHORA NO  PODRIA VIVIR SIN ELLA.

Mi primer Thermomix® (la 21) me duró 18 años y sólo me deshice de ella para comprarme la TM31, quando salió la TM5 fué la ocasión para asistir a una serie de talleres y clases para reciclarme y fue quando me salió la oportunidad de hacerme agente comercial y asi poder compartir mi pasión.

Hola sóc la Rosalía Polo i sóc agent comercial de Thermomix® .... però primer de tot sóc una fan incondicional del Thermomix® , ARA NO PODRIA VIURE SENSE ELL.

El meu primer Thermomix® (el 21) em va durar 18 anys i només em vaig desfer d'ell per comprar-me el TM31, quando va sortir el TM5 va ser l'ocasió per assistir a una sèrie de tallers i classes per a reciclar-me i em va sortir l'oportunitat de fer-me agent comercial i així poder compartir la meva passió.

Si vols una demostració sense compromís o que compartim moments de cuina creatius, fàcils i ràpids deixa el teu contacte i et truco gratis.

Hola soy Rosalía Polo y soy agente comercial de Thermomix® .... pero antes que nada soy una fan incondicional del Thermomix® , AHORA NO  PODRIA VIVIR SIN ELLA.

Mi primer Thermomix® (la 21) me duró 18 años y sólo me deshice de ella para comprarme la TM31, quando salió la TM5 fué la ocasión para asistir a una serie de talleres y clases para reciclarme y fue quando me salió la oportunidad de hacerme agente comercial y asi poder compartir mi pasión.

JAMBALAYA

29 January 2022

Tiempo de preparación 00:40:00 mins

Ración para 6 personas

29 January 2022
Categoría:

Jambalaya és un plat típic Cajún, propi de Lousiana (EUA). Jambalaya vol dir en sentit figurat barreja, i en aquest cas és una barreja d'arròs amb guisat de pollastre.


Com sempre a la cuina de Thermomix® si algun condiment o ingredient no agraden es pot canviar o eliminar. De fet, des que tinc fills he canviat el xoriço per frankfurt d'au, i no li poso les espècies cajún i les substitueixo per julivert sec, orenga, farigola i alfàbrega tot al gust. La recepta original porta api al sofregit.... però jo no li poso.


Que vagi de gust!


Enllaç a Cookidoo per al concentrat de brou de pollastre (pastilla de brou de pollastre) CONCENTRADO DE CALDO DE POLLO



Ingredientes

  • 300 g de filets de pollastre, sense pell i en cubs
  • 200 g de pebrot vermell i/o verd, tallat a cubs
  • cullerades. Espècies cajún
  • 600 g d'aigua
  • 200 g de camarons/gambetes cuites, pelades
  • 1 pastilla de brou de pollastre
  • 120 g de cebes, tallades a quarts
  • 400 g de tomàquets triturats enllaunats
  • 2 GRANS D'ALL
  • ½ culleradeta culleradeta de sal, ajustar al gust
  • 20 g d'oli d'oliva
  • 3 Pessics de pebre mòlt, per ajustar al gust
  • 100 g de xoriço dolç, tallat a dauets
  • 250 g d'arròs basmati/llarg

Pasos de la receta

1 Paso

Col · loqueu 300 g de filets de pollastre, sense pell i en cubs i les 2 cullerades d'Espècies cajú en un bol, després barregi amb l'espàtula. Transferiu el pollastre al Varoma, afegiu 200 g de gambetes cuits, pelats i reservi.

2 Paso

Col · loqueu al got 120 g de cebes, tallades a quarts , els 2 alls i piqui 5 seg / vel 5 . Baixeu les restes dels laterals del got amb una espàtula.

3 Paso

Afegiu 20 g d'oli d'oliva, 100 g de xoriço dolç, tallat a glaçons i 200 g de pebrot vermell/verd tallat a cubs, després daureu 4min/120°C/gir invers/velocitat cullera. Sense posar el cubilet

4 Paso

Afegiu 600 g d'aigua , 1 pastilla de brou de pollastre, 400 g de tomàquets triturats enllaunats, ½ culleradeta culleradeta de sal, ajustar al gust i 3 mica de pebre mòlt, per ajustar al gust . Col · loqueu el cistell a la tapa i pesi 250 g d'arròs basmati. Esbandiu aquest últim sota un raig d'aigua freda, deixeu-ho escórrer i després introduïu el cistell amb l'arròs esbandit al got. Tape i Col·loqueu el Varoma al seu lloc i cuini al vapor 20 min/Varoma/gir invers/velocitat 1 . Traieu el Varoma i el cistell. Transfereixi l'arròs, el pollastre i les gambetes a una safata gran, després cobreixi amb la salsa. Deixeu reposar 5 minuts abans de servir calent.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
29 January 2022