MIGUES DE COLIFLOR

#Verduras, hortalizas y ensaladas 05 marzo 2021

ou poché


Plat sorprenent, per iniciar-se en el consum de la coliflor ..... podem començar posant una mica mes de xoriço / pernil per dissimular el gust de la coliflor, i anar baixant la quantitat després. Com és molt ràpid de fer per més persones, no és molest fer 2 tandes. Perfecte per emportar, reescalfat al micro no perd res.




INGREDIENTS


PER A 2 PERSONES



250-300g de coliflor (millor si és groga, fa que semblin Migas de farina).



30g oli



1/2 culleradeta de sal



1/2 culleradeta d'all en pols



1 / 2cucharadita de pebre vermell.



50-75g minitaquitos de xoriço / pernil



El meu secret ..... (1 ou fregit opcional per comensal)






PREPARACIÓ



Rentem la coliflor i la tallem a "arbrets" (els troncs els podem guardar per fer una crema, o el concentrat de verdures).


Posem al vas la coliflor al vas i triturem 1.5 seg / vel.5. ha de quedar tipus Migas .... Si cal posar 1 segon més.


Afegir l'oli i escalfar 7 min / Varoma / vel. cullera.


Posar la sal, l'all i el pebre vermell i remenem 30seg / GIR A L'ESQUERRA / vel.1


Posar el xoriço / pernil i sofregim 3min / 100º / GIR A L'ESQUERRA / vel.cuchara


I ja estan fetes !!!!!


Us explico un secret ......Si a més les acompanyem d'un ou fregit ....... ESTAN DE VICI.


Es poden acompanyar amb"els daurats" a alta temperatura que més t'agradin del teu Tm6.Una versió més sana es un ou poché ( Thermomix® ) en vers del fregit.



#lacuinaesamoralsaltres


#esticinloveambthermomixtm6