PEBROTS ROSTITS SENSE FORN

#Cocción en varoma 28 diciembre 2018

*El resultat es sorprenent!!!!, ideals com a guarnició, per fajitas, shoarma o semiconserves.







INGREDIENTS



Pebrots (poden ser vermells, verds, grocs o una barreja de tots),


Alls laminats per a la conservació.  


Oli d'oliva verge,


1.5 l aigua pel got.


PREPARACIÓ:



1-Es renten molt bé els pebrots, se'ls treu la cua i totes les llavors i nervis. Se envolten un a un en film transparent, ben segellats perquè no se'ns escapi res del suc que deixen anar a fer-se el aprofitarem per a la conservació . Col · locar els pebrots al recipient Varoma, a la part de baix i col·locar la tapa (no podrem la safata de dalt)



2-Tirar en el got 1,5 litres d'aigua. Posar el varoma en la seva posició i programar 30 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2.



3-Obrir el Varoma (amb cura que el vapor us pot cremar) i donar-li la volta als pebrots. Tornar a programar 30 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2.



Quan acabi el temps deixar reposar embolicats encara amb el film fins que temperin. Quan estiguin temperats, desenvolupem del film amb compte de no desaprofitar el brou que han deixat anar, els pelem i ja els podem fer servir com a guarnició.



Si volem fer una semi conserva: els partim en tires. Posem les tires en pots de vidre i tirem el líquid que han deixat anar els pebrots, afegim als pots uns alls laminats (jo poso un pebrot en cada pot ja cada pot li afegeixo un all laminat) i una mica d'oli d'oliva.



Es manté a la nevera com uns 5 dies, però es congela perfectament, jo ho descongelo d'un dia per l'altre a la nevera i surten fantàstics.