Thermomix® Mataro

Rosalia Polo Climent

Hola sóc la Rosalía Polo i sóc agent comercial de Thermomix® .... però primer de tot sóc una fan incondicional del Thermomix® , ARA NO PODRIA VIURE SENSE ELL.

El meu primer Thermomix® (el 21) em va durar 18 anys i només em vaig desfer d'ell per comprar-me el TM31, quando va sortir el TM5 va ser l'ocasió per assistir a una sèrie de tallers i classes per a reciclar-me i em va sortir l'oportunitat de fer-me agent comercial i així poder compartir la meva passió.

Si vols una demostració sense compromís o que compartim moments de cuina creatius, fàcils i ràpids deixa el teu contacte i et truco gratis.

Hola soy Rosalía Polo y soy agente comercial de Thermomix® .... pero antes que nada soy una fan incondicional del Thermomix® , AHORA NO  PODRIA VIVIR SIN ELLA.

Mi primer Thermomix® (la 21) me duró 18 años y sólo me deshice de ella para comprarme la TM31, quando salió la TM5 fué la ocasión para asistir a una serie de talleres y clases para reciclarme y fue quando me salió la oportunidad de hacerme agente comercial y asi poder compartir mi pasión.

Hola sóc la Rosalía Polo i sóc agent comercial de Thermomix® .... però primer de tot sóc una fan incondicional del Thermomix® , ARA NO PODRIA VIURE SENSE ELL.

El meu primer Thermomix® (el 21) em va durar 18 anys i només em vaig desfer d'ell per comprar-me el TM31, quando va sortir el TM5 va ser l'ocasió per assistir a una sèrie de tallers i classes per a reciclar-me i em va sortir l'oportunitat de fer-me agent comercial i així poder compartir la meva passió.

Si vols una demostració sense compromís o que compartim moments de cuina creatius, fàcils i ràpids deixa el teu contacte i et truco gratis.

Hola soy Rosalía Polo y soy agente comercial de Thermomix® .... pero antes que nada soy una fan incondicional del Thermomix® , AHORA NO  PODRIA VIVIR SIN ELLA.

Mi primer Thermomix® (la 21) me duró 18 años y sólo me deshice de ella para comprarme la TM31, quando salió la TM5 fué la ocasión para asistir a una serie de talleres y clases para reciclarme y fue quando me salió la oportunidad de hacerme agente comercial y asi poder compartir mi pasión.

Trinxat de la cerdanya a la meva manera

25 enero 2022
25 enero 2022



Aquí  us deixo la meva recepta particular de trinxat.... Quan els nanos van saber que portava col no s'ho creien! , ells que només  llegir la paraula col ja feien ascos.... ara m'el demanen cada setmana.


A casa els encanta, amb la carnsalada, la butifarra negra i sobretot amb l'ou ferrat.


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES



  • 750g Col tallada a trossos (jo hi trec una mica els nervis de les fulles)

  • 70g Oli

  • 2-3 Dents d'all

  • 150g Carn salada a daus

  • 100g Aigua

  • Sal al gust

  • 500 g Patates a trossos

  • 8 talls de butifarra negre (1 cm de gruix)

  • 4 ous OPCIONAL PER A LA MEVA VERSIÓ

  • 4 hamburgueses de pollastre tallades a tires(opcional )


 


Posem la meitat de la col al vas i triturem 8 seg/velocidad 4. Reservem


Repetim el triturat amb la col restant 8 seg/velocidad 4


Posem 70g Oli d'oliva en el vas 3 min/Varoma/velocidad 1. Afegim 2-3 dents d'all I triturem 3 seg/velocidad 5,


Afegim 150 g Carn salada a daus, repartim bé dins el vas, tapem i programem5 min/Varoma/velocidad 1


Afegim 750G Col tallada a trossos (jo hi trec els nervis) triturada i reservada, 100g Aigua , i la sal al gust. Programem 5 min/Varoma/velocidad 1


Afegim 500 g Patates a trossos i acabem de coure 20 min/Varoma/velocidad 1


El TRINXAT, ja està fet, ara el passem a una paella per daurar-lo, a les bores de la paella posem a fondre una mica els talls de botifarra negre, i en una altre paella posem a fer els ous fregits per posar a sobre del trinxat.


Vídeo personal de l'elaboració


Disculpes per l'elaboració del video..... va ser el meu primer video .


Espero que  gaudiu de la recepta tant com els de casa, jo faig una hamburguesa de pollastre tallada a tires per comensal....i PLAT ÚNIC.!


#lacuinaesamoralsaltres


#esticinloveambthermomixtm6

Solicita demostración