Trinxat de la cerdanya a la meva manera

#Verduras, hortalizas y ensaladas 14 marzo 2021



Aquí  us deixo la meva recepta particular de trinxat.... Quan els nanos van saber que portava col no s'ho creien! , ells que només  llegir la paraula col ja feien ascos.... ara m'el demanen cada setmana.


A casa els encanta, amb la carnsalada, la butifarra negra i sobretot amb l'ou ferrat.


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES



  • 750g Col tallada a trossos (jo hi trec una mica els nervis de les fulles)

  • 70g Oli

  • 2-3 Dents d'all

  • 150g Carn salada a daus

  • 100g Aigua

  • Sal al gust

  • 500 g Patates a trossos

  • 8 talls de butifarra negre (1 cm de gruix)

  • 4 ous OPCIONAL PER A LA MEVA VERSIÓ


 


Vídeo personal de l'elaboració


Disculpes per l'elaboració del video..... va ser el meu primer video .


Espero que  gaudiu de la recepta tant com els de casa, jo faig una hamburguesa de pollastre tallada a tires per comensal....i PLAT ÚNIC.!


#lacuinaesamoralsaltres


#esticinloveambthermomixtm6