Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

BEIXAMEL DE DIETA

28 March 2022

Tiempo de preparación 00:16:00 mins

Ración para 1 personas

28 March 2022
Categoría:

Una salsa molt lleugera, ideal per a acompanyar unes verdures al vapor, uns filets de peix,...Al tenir com a ingredient principal el carbassó, resulta una salsa molt rica amb antioxidants, de digestió fàcil, depurativa, i beneficiosa per a la eliminació de líquid

Ingredientes

  • 600 g de carbassó pelat
  • 150 g de llet descremada
  • 50 g de ceba
  • 20 g oli oliva
  • 4 formatgets descremats
  • Sal, pebre i nou moscada

Pasos de la receta

1 Paso

Posar els carbassons pelats i trossejats dins el vas, afegir la llet, la ceba, l’oli, sal, pebre i nou moscada, i programar 15 min/100º/vel. 1



2 Paso

Quan acabi, triturar 30 segons  a vel.5 .

Afegir els formatgets i acabar de triturar 30 segons més a velocitat 5



 


3 Paso

Comprovar que estigui ben triturat, de no ser així tornar a triturar a la mateixa velocitat



4 Paso

Comprovar la consistencia, si la troba massa espessa, afegir 50 g més de llet i barrejar uns segons a vel 3

Recepta creada per Carme Pous

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración