Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

BRANDADA DE BACALLÀ

08 February 2022

Tiempo de preparación 00:08:00 mins

Ración para 1 personas

08 February 2022
Categoría:

Hi ha varies receptes de brandada de bacallà. Aquesta m'agrada per la textura i perquè no porta masses ingredients.


Es pot servir com a aperitiu, amb unes torradetes, per farcir uns voulevants, ... o com a primer plat, com a farcit d'un braç de patata  o un pebrots del piquillo,...

Ingredientes

  • 500 g de bacallà dessalat se,se pell ni espines
  • 200 g oli d'oliva
  • 2-3 grans d'all
  • pebre blanc mòlt
  • 50 g de llet
  • un pessic de sal

Pasos de la receta

1 Paso

Escórrer bé el bacallà i secar amb paper de cuina

2 Paso

posar els alls i l'oli al vas i programar 6 min/ 120º/ vel 3 1/2 . 

3 Paso

Baixar el que hagi quedat cap el fons del vas. Programar 1 min/ 120º/vel. 4. i anar incorporar el bacallà pel bocal de la tapa. 

Acabat el minut, afegir el pebre i triturar uns segons a vel.6 

4 Paso

Finalment, si la textura és massa espessa, afegir una mica de llet i barrejar 30 seg vel 5

5 Paso

Comprovar el punt de sal i si li cal, afegir un pessic de sal

Es pot fer la meitat de la recepta. En aquest cas reduir el temps del sofregit 1 minutRecepta creada per Carme Pous

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08 February 2022