Masas, panes y repostería

BRIOX SUÏS

#Masas, panes y repostería 10 mayo 2020

BRIOX SUÏS

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

Avui no m’he pogut resistir a fer els Suïsos. L’excusa del berenar de dissabte. I és que estan tant bons!!!BRIOX SUÏSINGREDIENTS - 120 g de mantega a daus - 90g de llet- 15 g de llevat premsat fresc- 5 ous mitjans (1 ou batut per a pintar)-...

#Masas, panes y repostería 27 abril 2020

PA DE ST JORDI -20

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

PA DE SANT JORDIINGREDIENTS-100 gr. formatge cheddar a trossos -300 gr de llet -50 gr. mantega-50 gr. sucre-30 gr de llevat fresc de forneria-550gr de farina de força - 1 culleradet...

PA DE ST JORDI -20
PA DE MOTLLE D'ESPELTA I CIVADA / PAN DE MOLDE DE ESPELTA Y AVENA

#Masas, panes y repostería 11 abril 2020

PA DE MOTLLE D'ESPELTA I CIVADA / PAN DE MOLDE DE ESPELTA Y AVENA

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

Avui volia fer pa integral, però portem uns dies que trobar farina no és fàcil i només he trobat d'espelta. Volia afegir-hi algún altre cereal, i el que tenia a casa eren flocs de civada, que he triturat abans de començar la recepta, d'aquesta manera...

#Masas, panes y repostería 01 abril 2020

COCA DE SOBRESSADA

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

COCA DE SOBRESSADA o MALLORQUINALa coca de sobressada o mallorquina, la faig tot per Sant Joan, però moltes vegades també la faig quan tinc una bona sobressada de Mallorca, això de tenir família a Mallorca és una sort, sempre et donen la millor sobre...

COCA DE SOBRESSADA
COCA DE LLARDONS

#Masas, panes y repostería 07 febrero 2018

COCA DE LLARDONS

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

El proper dijous és dijous llarder!!El dijous llarder o dijous gras, és el primer dia de Carnaval. És tradició prendre la truita, la butifarra,...per esmorçar, dinar o sopar.. i la coca de llardons, les postres obligades, com a tradició religiosa, de...

#Masas, panes y repostería 07 febrero 2018

COCA DE CHICHARRONES

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

El jueves lardero ó jueves gordo es el primer día de Carnaval. Es tradición tomar la tortilla, la butifarra,...para desayunar, en la comida, o cena.. y la coca de chicharrones, los postres obligados, como tradición religiosa, antes del ayuno de Cuare...

COCA DE CHICHARRONES