Blog de CARME POUS CANALETA

BOMBONS DE CACAU, FRUITS SECS i AMARANT

#Postres y dulces 18 diciembre 2020

BOMBONS DE CACAU, FRUITS SECS i AMARANT

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

Aquesta recepta  surgeix de la combinació de dues receptes, una de cookidoo i una de eatwlaia.M'encanten perquè els ingredients tots són molt saludables. BOMBONS DE CACAU, CACAUETS, AMETLLES AVELANES I AMARANT   INGREDIENTS-100 g de c...

BRIOX SUÏS

#Masas, panes y repostería 10 mayo 2020

BRIOX SUÏS

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

Avui no m’he pogut resistir a fer els Suïsos. L’excusa del berenar de dissabte. I és que estan tant bons!!!BRIOX SUÏSINGREDIENTS - 120 g de mantega a daus - 90g de llet- 15 g de llevat premsat fresc- 5 ous mitjans (1 ou batut per a pintar)-...

PA DE ST JORDI -20

#Masas, panes y repostería 27 abril 2020

PA DE ST JORDI -20

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

PA DE SANT JORDIINGREDIENTS-100 gr. formatge cheddar a trossos -300 gr de llet -50 gr. mantega-50 gr. sucre-30 gr de llevat fresc de forneria-550gr de farina de força - 1 culleradet...

#Pescados y mariscos 17 abril 2020

BUNYOLS DE BACALLÀ/ BUÑUELOS DE BACALAO

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

BUNYOLS DE BACALLÀINGREDIENTS-250gr de bacallà (prèviament dessalat i remullat)-2 grans d'all-Julivert fresc-100 gr de farina-1 ou-1 culleradeta de llevat en pols (royal)-150 gr d'aigua mineralPREPARACIÓ1.Trituri els alls amb el julivert 5 se...

BUNYOLS DE BACALLÀ/ BUÑUELOS DE BACALAO