Blog de CARME POUS CANALETA

BRIOX SUÏS

#Masas, panes y repostería 10 mayo 2020

BRIOX SUÏS

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

Avui no m’he pogut resistir a fer els Suïsos. L’excusa del berenar de dissabte. I és que estan tant bons!!!BRIOX SUÏSINGREDIENTS - 120 g de mantega a daus - 90g de llet- 15 g de llevat premsat fresc- 5 ous mitjans (1 ou batut per a pintar)-...

PA DE ST JORDI -20

#Masas, panes y repostería 27 abril 2020

PA DE ST JORDI -20

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

PA DE SANT JORDIINGREDIENTS-100 gr. formatge cheddar a trossos -300 gr de llet -50 gr. mantega-50 gr. sucre-30 gr de llevat fresc de forneria-550gr de farina de força - 1 culleradet...

BUNYOLS DE BACALLÀ/ BUÑUELOS DE BACALAO

#Pescados y mariscos 17 abril 2020

BUNYOLS DE BACALLÀ/ BUÑUELOS DE BACALAO

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

BUNYOLS DE BACALLÀINGREDIENTS-250gr de bacallà (prèviament dessalat i remullat)-2 grans d'all-Julivert fresc-100 gr de farina-1 ou-1 culleradeta de llevat en pols (royal)-150 gr d'aigua mineralPREPARACIÓ1.Trituri els alls amb el julivert 5 se...

#Masas, panes y repostería 11 abril 2020

PA DE MOTLLE D'ESPELTA I CIVADA / PAN DE MOLDE DE ESPELTA Y AVENA

Por Carme Pous Canaleta | Mataró (Barcelona)

Avui volia fer pa integral, però portem uns dies que trobar farina no és fàcil i només he trobat d'espelta. Volia afegir-hi algún altre cereal, i el que tenia a casa eren flocs de civada, que he triturat abans de començar la recepta, d'aquesta manera...

PA DE MOTLLE D'ESPELTA I CIVADA / PAN DE MOLDE DE ESPELTA Y AVENA