advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Comprar Thermomix®

TRINXAT DE LA CERDANYA

08 November 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:40:00 mins

icon-persons Ración para 4 personas

08 November 2023

Aquest és un plat típic de la cuina tradicional de la Cerdanya, al Pirineu català. Amb aspecte de truita petita. Bàsicament de patata, col, cansalada, i si es vol, també una mica de botifarra negra. Se sol menjar a l'hivern per ser un plat calorífic. Amb el Thermomix® ens resulta un plat molt fàcil, ràpid i saborós.

icon-list

Ingredientes

  • 70 gr d'oli
  • 2 granets d'all
  • 150 gr cansalada tallada a quadradets (opcional)
  • 750 grams de col d'hivern (trossejada)
  • 50 g d'aigua
  • 500 grams de patates trossejades
  • 100 g de botifarra negre a trossos (opcional)
  • Sal
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Trossejar la col amb  dues o tres vegades ajudant-nos amb l'espàtula 8 seg / vel. 4 .

Reservar en un bol i trossejar l'altra meitat 8 sg / vel 4.  Reservar al mateix bol.

2 Paso

Posar els alls i l'oli al vas i trossejar 2seg / vel 5 i seguidament programar 3min / temp. varoma / vel. 1 Incorporar la cansalada. Programar 5min / 120º / vel.1


3 Paso

Afegir la col ja trossejada, l'aigua i la sal. Programar 25 '/ 120º / vel 1. Passats els 5 primers minuts incorporar la patata. Si voleu afegir la botifarra, feu-ho quan faltin 10 minuts per acabar 

4 Paso

Posar tot el contingut  a la paella amb una mica d'oli i daurar-ho  com si fes una truita

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración