advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Comprar Thermomix®

SALSA PER CALÇOTS

06 March 2023

icon-clock Tiempo de preparación 01:00:00 mins

icon-persons Ración para 1 personas

06 March 2023
Categoría:

Ara que estem en la temporada de calçots, és el moment de poder compartir calçotades amb amics, família,... i la millor salsa per acompanyar-los és  la salsa feta a casa. 


Aqui teniu una recepta amb la que us llepareu els dits.


           

icon-list

Ingredientes

  • 3 NYORES
  • 1 ceba escalivada
  • 200 g ametlles torrades
  • 5 tomaquets escalivats
  • 1 cap d'alls escalivat
  • 1 gra d'all cru ( opcional)
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 30-40 g de vinagre
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 400-500 g d'oli
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Escalfar el forn a 200º.

2 Paso

Posar a la safata del forn, la ceba, els tomàquets i el cap d’alls i enfornar durant 30 o 40 minuts. Deixar refredar i pelar totes les verdures. Reservar en un bol juntament amb el líquid que quedi a la safata ( si n’hi quedés).



3 Paso

Posas una gerra sobre la tapa del Thermomix, i pesar l’oli. Reservar.

4 Paso

Posar dins el vas les nyores i les ametlles i triturar programant 20 seg/vel.6 .

5 Paso

Afegir la ceba, els tomàquets, els alls escalivats i l’all cru (opcional) , i triturar 15 seg/ vel. 5-10.

6 Paso

 Afegir el pebre vermell, la sal, i el vinagre i programar vel 5, sense programar temps, anar tirant l’oli sobre la tapa perquè es vagi emulsionant fins que s’acabi.



icon-quotes

nota : Si prefereixes una salsa més clareta, afegeix una mica del líquid que ens hagi<br />quedat a la safata d’escalivar les verdures<br /><br />Es pot reduir a la meitat de salsa utilitzant la meitat de cada ingredient però programant els mateixo

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración