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Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

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COCA DE SOBRESSADA

01 April 2020
01 April 2020



COCA DE SOBRESSADA o MALLORQUINA


La coca de sobressada o mallorquina, la faig tot per Sant Joan, però moltes vegades també la faig quan tinc una bona sobressada de Mallorca, això de tenir família a Mallorca és una sort, sempre et donen la millor sobressada, de la matança d'algun amic, ..


EL que m'agrada d'aquesta coca és el contrast de la coca dolça amb el salat de la sobressada. És molt fàcil, cm amb totes es masses n'hi ha prou paciència i deixar que faci el seu procés ....


INGREDIENTS-150 g de sucre-4 ous-150 g de llard-300 g de patata bullida-25 g de llevat fresc-500 g de farina de força-300 g aprox de sobrassada-sucre glaç


PREPARACIÓ



  1. Bulli la patata amb pell i peli-la . Ho pot fer posant 500 g d’aigua dins el vas del Thermomix® , introdueixi el cistellet amb la patata i programi 30 min/ varoma/ vel.1

  2. Posi la papallona a les ganivetes i afegeixi els ous i el sucre i programi 5min/37º/ vel. 3 ½.

  3. Repeteixi els 5min/ sense temperatura /vel 3 ½ 

  4. Retiri la papallona i afegeixi el llard, el llevat i la patata calenta i programi 20 seg/ vel. 3 1/2

  5. Afegeixi la farina i barregi 20 seg/ vel. 6 

  6. Amassi 3 min/ vel espiga

  7. Deixi pujar una estona dins el vas, fins que surti pel forat de la tapa

  8. Quan surti pel forat , passi-la en una safata folrada amb paper de forn i deixi-la 1hora o dues, que vegi que ha doblat el seu volum ( depèn de la temperatura ambient,...)

  9. Escalfi el forn a 230º i quan estigui a punt de posar-la al forn, posi a sobre trossos de sobrassada. Cobreixi la coca amb una bona quantitat de sucre


           Baixi la temperatura a 160º i fornegi durant 30 minuts


COCA DE SOBRESADA O MALLORQUINA



la hago sobre todo por San Juan, pero muchas veces también la hago cuando tengo una buena sobresada de Mallorca, eso de tener familia en Mallorca es una suerte, siempre te dan la mejor sobresada, de la matanza de algún amigo, ...


Lo que me gusta de esta torta es el contraste de la coca dulce con el salado de la sobresada. Es muy fácil, como en todas las masas basta paciencia y dejar que haga su proceso ....


INGREDIENTES - 150 g de azúcar- 4 huevos- 150 g de manteca- 300 g de patata hervida- 25 g de levadura fresca- 500 g de harina de fuerza- 300 g aprox de sobrasada- azúcar glas


PREPARACIÓN



  1. Hierva la patata con piel y pelela. Lo puede hacer poniendo 500 g de agua en el vaso del Thermomix® , introduzca el cestillo con la patata y programe 30 min / varoma / vel.1

  2. Ponga la mariposa en las cuchillas y añada los huevos y el azúcar y programe 5min / 37º / vel. 3 ½. Repita los 5min / sin temperatura / velo 3 ½

  3. Retire la mariposa y añada la manteca, la levadura y la patata caliente y programe 20 seg / vel. 3 1/2

  4. Añada la harina y mezcle 20 seg / vel. 6. Amase 3 min / vel espiga


          Deje subir un rato dentro del vaso, hasta que salga por el agujero de la tapa


          Cuando salga por el agujero, pase en una bandeja forrada con papel de                    horno y déjela 1hora o dos, que vea que ha doblado su volumen (depende             
de la temperatura ambiente, ...)


Caliente el horno a 230º y cuando esté a punto de ponerla en el horno, ponga encima trozos de sobrasada. Cubra la torta con una buena cantidad de azúcar


           Baje la temperatura a 160º y hornee durante 30 minutos

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