Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

BUNYOLS DE BACALLÀ

11 March 2022

Tiempo de preparación 00:30:00 mins

Ración para 1 personas

11 March 2022
Categoría:

El bacallà és un dels aliments, tradicionalment, típics de Quaresma. Encara que qualsevol moment és bò per deleitar-nos amb uns bunyols boníssims i molt fàcils. 

Ingredientes

  • 250 g de bacallà (previament dessalats)
  • 2 granets d'all
  • julivert fresc
  • 100 g de farina
  • 1 ou
  • 1 culleradeta de llevat en pols ( tipus Royal)
  • 150 g d'aigua mineral

Pasos de la receta

1 Paso

Triturar els alls amb el julivert 5 seg/vel 7

2 Paso

Escorrer el bacallà i secar-lo bé amb paper absorvent. Afegir-lo al vas i triturar 20 seg/ vel. 5

3 Paso

Incorporar la resta d'ingredients i barrejar 15 seg/ vel. 3

4 Paso

Abocar-ho en un bol i tapar amb film, que toqui la massa per evitarque faci crosta. Deixar refredar a la nevera un mínim de 30 min. ( si és més millor)

5 Paso

Amb l'ajuda de dues culleres de postre, anar agafant porcions de massa i fregir en un cassó amb oli abundant i ben calent.

Quan ja estan rossets, retirar-los i posar-los sobre paper absorvent, per retirar l'excés d'oli

Es poden congelar. Els fregirem que quedin més blanquets. <br /><br />Quan es desitgi, congelats i tot, els posarem en un cassó amb oli ben calent<br /><br />

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
11 March 2022