BUNYOLS DE BACALLÀ/ BUÑUELOS DE BACALAO

#Pescados y mariscos 17 abril 2020BUNYOLS DE BACALLÀ


INGREDIENTS-250gr de bacallà (prèviament dessalat i remullat)-2 grans d'all-Julivert fresc-100 gr de farina-1 ou-1 culleradeta de llevat en pols (royal)-150 gr d'aigua mineral


PREPARACIÓ


1.Trituri els alls amb el julivert 5 seg/vel 5.


2. Escorri el bacallà i sequi’l bé amb paper absorvent. Afegeixi’l i trituri 20 seg/vel. 5.


3. Incorpori la resta d'ingredients i barregi 15seg /vel 3.


4. Aboqui en un bol i tapi amb film, que estigui en contacte amb la massa perquè no faci crosta. Deixi refredar a la nevera un mínim de 30 minuts, si és més, millor 


5. Amb l'ajuda de dues culleres de postre vagi agafant porcions de massa i fregeixi  en un cassó amb oli abundant i ben calent, quan ja estan ben rossets treguil’s i posil’s sobre paper absorvent per a treure l'excés d'oli.  


Suggeriment


-Es poden congelar. Fregeixi’ls que quedin més blanquets i congeli’ls, només li caldrà acabar-los de fregir, amb oli ben calent, sense descongelar, eh!!


-Per a fer els bunyol podem comprar el bacallà que venen a tires al punt de sal, sempre resulta més econòmic i també queda molt bé 


BUÑUELOS DE BACALAO


INGREDIENTES-250gr de bacalao (previamente desalado ó remojado)-2 dientes de ajo-perejil fresco-100 gr de harina-1 huevo-1 cucharadita de levadura en polvo (Royal)-150 gr de agua mineral


PREPARACIÓN


1-. Triture los ajos con el perejil 5 seg/vel 5.


2-. Escurra el bacalao y séquelo bien con papel absorbente Añádalo y triture 20 seg/vel. 5.


3-. Incorpore el resto de ingredientes y mezcle 15seg /vel 3.


4-. Viértalo en un bol y tape con film, contactando con la masa para que no haga costra. Deje enfriar en la nevera un mínimo de 30 minutos, si es más mejor .


5-.Con la ayuda de dos cucharas de postre vaya cogiendo porciones de masa y fría en un cazón con abundante aceite y bien caliente, cuando ya estén bien doraditos, sáquelos y póngalos sobre papel absorbente para sacar el exceso de aceite.


NOTA


-Se pueden congelar. Fríalos que queden más blanquitos y congele, sólo le hará falta acabarlos de freír, con aceite bien caliente y sin descongelar, eh!!


-Para hacer los buñuelos podemos comprar el bacalao que venden a tiras ó trocitos, siempre resulta más económico y también estará bueno..