Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

<p></p> <p>Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. </p> <p>Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato</p> <p></p>

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

BUNYOLS DE BACALLÀ/ BUÑUELOS DE BACALAO

17 abril 2020
17 abril 2020
Categoría:



BUNYOLS DE BACALLÀ


INGREDIENTS- 250gr de bacallà (prèviament dessalat i remullat)- 2 grans d'all- Julivert fresc- 100 gr de farina- 1 ou- 1 culleradeta de llevat en pols (royal)- 150 gr d'aigua mineral


PREPARACIÓ


1. Trituri els alls amb el julivert 5 seg/vel 5.


2. Escorri el bacallà i sequi’l bé amb paper absorvent. Afegeixi’l i trituri 20 seg/vel. 5.


3. Incorpori la resta d'ingredients i barregi 15seg /vel 3.


4. Aboqui en un bol i tapi amb film, que estigui en contacte amb la massa perquè no faci crosta. Deixi refredar a la nevera un mínim de 30 minuts, si és més, millor 


5. Amb l'ajuda de dues culleres de postre vagi agafant porcions de massa i fregeixi  en un cassó amb oli abundant i ben calent, quan ja estan ben rossets treguil’s i posil’s sobre paper absorvent per a treure l'excés d'oli.  


Suggeriment


- Es poden congelar. Fregeixi’ls que quedin més blanquets i congeli’ls, només li caldrà acabar-los de fregir, amb oli ben calent, sense descongelar, eh!!


- Per a fer els bunyol podem comprar el bacallà que venen a tires al punt de sal, sempre resulta més econòmic i també queda molt bé 


BUÑUELOS DE BACALAO


INGREDIENTES- 250gr de bacalao (previamente desalado ó remojado)- 2 dientes de ajo- perejil fresco- 100 gr de harina- 1 huevo- 1 cucharadita de levadura en polvo (Royal)- 150 gr de agua mineral


PREPARACIÓN


1-. Triture los ajos con el perejil 5 seg/vel 5.


2-. Escurra el bacalao y séquelo bien con papel absorbente Añádalo y triture 20 seg/vel. 5.


3-. Incorpore el resto de ingredientes y mezcle 15seg /vel 3.


4-. Viértalo en un bol y tape con film, contactando con la masa para que no haga costra. Deje enfriar en la nevera un mínimo de 30 minutos, si es más mejor .


5-.Con la ayuda de dos cucharas de postre vaya cogiendo porciones de masa y fría en un cazón con abundante aceite y bien caliente, cuando ya estén bien doraditos, sáquelos y póngalos sobre papel absorbente para sacar el exceso de aceite.


NOTA


- Se pueden congelar. Fríalos que queden más blanquitos y congele, sólo le hará falta acabarlos de freír, con aceite bien caliente y sin descongelar, eh!!


- Para hacer los buñuelos podemos comprar el bacalao que venden a tiras ó trocitos, siempre resulta más económico y también estará bueno..                                                                                                         

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17 abril 2020