Sóc la Cristina i visc a Vilassar de Mar. Durant més de 25 anys he sigut locutora de ràdio en diferents emissores musicals. Des de fa un temps busco fer un canvi en la meva vida professional, i ara et trobo a tu. Fa temps que vaig començar a descubrir Thermomix® gràcies a una amiga. Al principi em va costar decidir-me. A tots ens ha passat. Però quan la proves, ja no hi ha marxa enrera. Així que mica a mica he anat entrant més en el mòn Thermomix® , i ara estic contenta de formar part d'aquesta família. Gràcies per llegir-me i si necessites qualsevol cosa... aquí estic!
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Cristina Serra Mallol › Pescados y mariscos › BACALLÀ AMB SALSA ROQUEFORT
Cristina Serra Mallol
Sóc la Cristina i visc a Vilassar de Mar. Durant més de 25 anys he sigut locutora de ràdio en diferents emissores musicals. Des de fa un temps busco fer un canvi en la meva vida professional, i ara et trobo a tu. Fa temps que vaig començar a descubrir Thermomix® gràcies a una amiga. Al principi em va costar decidir-me. A tots ens ha passat. Però quan la proves, ja no hi ha marxa enrera. Així que mica a mica he anat entrant més en el mòn Thermomix® , i ara estic contenta de formar part d'aquesta família. Gràcies per llegir-me i si necessites qualsevol cosa... aquí estic!
¿Quieres que te llame Cristina Serra Mallol?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Cristina Serra Mallol por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BACALLÀ AMB SALSA ROQUEFORT
25 March 2019Et proposo una recepta fàcil, ràpida i amb un resultat espectacular.
Tingues preparat un bon pa per sucar bé aquesta salsa. No en deixaràs ni rastre!
Ingredients :
100 g de roquefort
150 g de llet
100 g de vi blanc
1 pessic de pebre mòlt
4 lloms de bacallà dessalat d'uns 150 g cada un
10 g d'oli d'oliva
1 cullerada rasa de maicena
una mica de cibulet o julivert
Preparació :
Posa en el vas el roquefort, la llet, 50 g de vi blanc i el pebre. Posa el varoma en la seva posició. Col·loca la safata varoma. Dins posa una bossa de les de rostir, d'anar al forn, i posa-hi dins els lloms de bacallà, l'oli i els 50 g de vi blanc restants. Tanca bé la bossa, tapa el varoma i programa 15 minuts/varoma/vel 2.
Retira el varoma i amb compte de no cremar-te, obre la bossa i posa els lloms de bacallà en una safata de servir. Reserva el líquid de la bossa.
Afegeix al vas la maicena i el líquid de la bossa i programa 2 min/90 graus/vel 3.
Banya amb la salsa els lloms de bacallà i decora amb el cibulet o julivert.
I apa! Ja jo tens! A llepar-se els dits!