Sóc la Cristina i visc a Vilassar de Mar. Durant més de 25 anys he sigut locutora de ràdio en diferents emissores musicals. Des de fa un temps busco fer un canvi en la meva vida professional, i ara et trobo a tu. Fa temps que vaig començar a descubrir Thermomix® gràcies a una amiga. Al principi em va costar decidir-me. A tots ens ha passat. Però quan la proves, ja no hi ha marxa enrera. Així que mica a mica he anat entrant més en el mòn Thermomix® , i ara estic contenta de formar part d'aquesta família. Gràcies per llegir-me i si necessites qualsevol cosa... aquí estic!
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Cristina Serra Mallol › Sopas y cremas › GAZPACHO DE MELÓ
Cristina Serra Mallol
Sóc la Cristina i visc a Vilassar de Mar. Durant més de 25 anys he sigut locutora de ràdio en diferents emissores musicals. Des de fa un temps busco fer un canvi en la meva vida professional, i ara et trobo a tu. Fa temps que vaig començar a descubrir Thermomix® gràcies a una amiga. Al principi em va costar decidir-me. A tots ens ha passat. Però quan la proves, ja no hi ha marxa enrera. Així que mica a mica he anat entrant més en el mòn Thermomix® , i ara estic contenta de formar part d'aquesta família. Gràcies per llegir-me i si necessites qualsevol cosa... aquí estic!
¿Quieres que te llame Cristina Serra Mallol?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Cristina Serra Mallol por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
GAZPACHO DE MELÓ
12 August 2021Hola!
Aquests dies de tanta calor ens venen molt de gust cremes fredes i refrescants. Avui us deixo un enllaç amb una recepta ben senzilla, que potser molts encara no heu tastat. Doncs en marxa un "Gaspatxo de meló" !!!!
Aquí us deixo també els ingredients :
850 g de tomàquets pera madurs
400 g de meló pell de gripau madur (i 200 g més a daus per servir)
150 g de pebrot vermell a trossos
100 g de ceba tendra a trossos
1 tros d'arrel de gingebre fresca o bé 1 gra d'all
2 culleradetes de sal
30 g de suc de llimona
100 g d'oli d'oliva verge extra (i una mica més per servir)
200 g de glaçons - gel
Bon profit!!!