advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Jaume Feliu Pou

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS 

SI VOLS ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ PRESENCIAL O ONLINE SENSE CAP COMPROMÍS, I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.

APROFITA PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!

CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS 

SI VOLS ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ PRESENCIAL O ONLINE SENSE CAP COMPROMÍS, I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.

APROFITA PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!

CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

Comprar Thermomix®

COCA DE LLARDONS

21 February 2022

icon-clock Tiempo de preparación 00:35:00 mins

icon-persons Ración para 20 personas

21 February 2022

   


   Si una recepta és típica d'aquestes dates és LA COCA DE LLARDONS i amb el Thermomix® tenim la sort de poder fer-la de manera molt fàcil i ràpida.


   L'unic requisit per triomfar és utilitzar ingredients de qualitat, sobretot els llardons i els pinyons.


   Qué, ens hi posem?

icon-list

Ingredientes

  • 100 gr aigua
  • 100 gr de llet
  • 200 gr de llard de porc
  • 400 gr de farina de força
  • 25 gr de llevat fresc
  • Un polsim de sal
  • 300 gr de llardons
  • 50 gr de pinyons
  • Sucre
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Trossejar els llardons 5sg, v5 i reservar

2 Paso

Afegir l'aigua, la llet i el llard sense netejar el got. 1min, 37ºc, v3

3 Paso

Afegir el llevat, la farina i la sal. (En aquest ordre) Amassar 1min

4 Paso

Posar al got 100g dels llardons i programar. Amassar 30sg.

5 Paso

Retirar la massa i dividir-la en dues parts, sobre el paper de forn.

Estirar cada una de les masses ben fines (3mm)


6 Paso

En una de les masses afegir-hi la meitat dels llardons restants, la meitat dels pinyons i el sucre.

Amb film transparent pel damunt passar un corró o pressionar una mica amb les mans

7 Paso

Preescalfar el forn a 220ºc i deixar repossar la coca mentre s'escalfa

8 Paso

Abaixar la temperatura a 200ºc i fornejar uns 10min.

9 Paso

Un cop  fornejada treure deixar refredar i repetir el mateix procediment amb la massa restant.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración