CREMA DE BOLETS AMB LLET D'ARRÒS

#Sopas y cremas 26 octubre 2015

La he preparat amb llet d'arròs perquè sigui mes digestiva i saludable per tothom, però es pot preparar amb la llet que vulguisCREMA DE BOLETS AMB LLET D'ARRÒS CREMA DE BOLETS per quatre raccionsINGREDIENTS:60 gr. d’arròs125 gr de bolets variats125 gr de xampinyons o només 250 gr de xampinyons30 gr d’oli30 gr de mantega1 L de llet d’arròs1 cullaradeta de sal2 pesics de pebre blancPROCEDIMENT:1-      Posar l’arròs al got i pulveritzar 1 minut, velocitat 10. Reservar2-      Posar el bolets i els xampinyons amb l’oli i la mantega i programar 4 minuts, 100 graus, vel 33-      Afegir la farina d’arròs reservada i sofregir 3 minuts, 100 graus, vel 34-      Afegir la resta d’ingredients i programar 25 minuts, 100 graus, vel 35-      Esperar a que baixi una mica la temperatura i triturar 1 minut, velocitat 76-      Emplatar tot seguit