Blog de HELENA GOMA RIBA

SALSA PER ALS CALÇOTS

#Salsas y guarniciones 18 marzo 2017

SALSA PER ALS CALÇOTS

Por Helena Goma Riba | Mataró (Barcelona)

SALSA PER ALS CALÇOTS INGREDIENTS (per 1.000 g de salsa aprox.)5 tomàquets madurs de pera o de branca 5 grans d’all grossos 500 g d’oli d’oliva verge o suau 250 g d’ametlles torrades de les llargues 60 g de polpa de pebrot de r...

BOMBA MOUSE DE PIÑA

#Postres y dulces 09 diciembre 2016

BOMBA MOUSE DE PIÑA

Por Helena Goma Riba | Mataró (Barcelona)

BOMBA MOUSE DE PIÑAINGREDIENTES:Para el caramelo del molde:2 cucharadas de azúcar con una de agua i un chorrito de limónPara el mouse:1 bote de piña al natural de 500g1 sobre de gelatina de limón250 gr nata montada azucaradaframbuesas...

SOPA FRIA DE MELON

#Sopas y cremas 01 julio 2016

SOPA FRIA DE MELON

Por Helena Goma Riba | Mataró (Barcelona)

Ahora en verano, lo que mas apetece són comidas fresquitas i ligeras.....te propongo una SOPA DE MELON, muy facil i rápidaINGREDIENTES:- 1 melón-4 o 6 quesitos o en su lugar 1 pellizco de sal-2 o 3 pellizcos de pimienta negraPREPA...

#Postres y dulces 20 marzo 2016

MONA DE PASQUA - SARA D'AMETLLA

Por Helena Goma Riba | Mataró (Barcelona)

SARA D’AMETLLA INGREDIENTS PA DE PESSIC (motlle de 22- 24cm)- ametlla filetejada i torrada una mica al forn per cobrir la tarta- 4 ous- 160 gr de sucre-  pell (només la part groga) de ½ llimona o un cullaradeta de sucre vainil...

MONA DE PASQUA - SARA D'AMETLLA