Blog de HELENA GOMA RIBA

PIQUILLOS FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ

#Pescados y mariscos 17 febrero 2021

PIQUILLOS FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ

Por Helena Goma Riba | Mataró (Barcelona)

Aquesta recepta es ideal per quaresma, es molt bona i facil de fer. Es pot preparar amb antelació i fornejar al moment de menjar....espero que us agradiPIQUILLOS FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀINGREDIENTS:200 gr oli d’oliva verge extra3 grans d’all500...

TORTELL DE MASSAPÀ i DE SANT ANTONI

#Postres y dulces 15 enero 2021

TORTELL DE MASSAPÀ i DE SANT ANTONI

Por Helena Goma Riba | Mataró (Barcelona)

Típic tortell de massapà que també es menja el dia de Sant Antoni Abat, patró dels animals de peu rodó i, per extensió, de tots els animals domèstics, així com dels traginers, que es celebra el dia 17 de gener amb els típics TRES TOMBS. Ara, com que...

Risotto con ceps (boletus edulis)

#Pastas y arroces 07 junio 2020

Risotto con ceps (boletus edulis)

Por Helena Goma Riba | Mataró (Barcelona)

Hoy os recomiendo un risotto de lujo  CON CEPS. Receta para 4 personas completaINGREDIENTES:100 gr queso parmesano160 gr cebolla1 diente de ajo grande 60 gr de aceite de oliva50 gr ceps secos400 gr de arroz arborio o redondo1L caldo de carn...

#Pescados y mariscos 28 abril 2020

CALAMARES ENCEBOLLADOS CON ARROZ Y PATATAS AL VAPOR

Por Helena Goma Riba | Mataró (Barcelona)

Hola......hoy para comer he hecho este plato y he pensado en compartirlo para que os animéis ha hacerlo. La receta esta en Cookidoo però yo le he añadido el varoma con la guarnición. Es de las recetas que sorprenden, muy fácil y está muy rico. Anímat...

CALAMARES ENCEBOLLADOS CON ARROZ Y PATATAS AL VAPOR