advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Helena Goma Riba

Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!

Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!

COCA DE FORNER

20 January 2024

icon-clock Tiempo de preparación 02:00:00 mins

icon-persons Ración para 0 personas

20 January 2024

Coca ideal per sucar a la xocolata desfeta, ara amb el fred, be molt de gust!!! Al estiu per berenar amb una presa de xocolata tambe està molt bona. Fàcil i económica

icon-list

Ingredientes

  • 290 gr farina de força
  • 5 gr llevat fresc de fer pa
  • 5 gr de sal
  • 15 gr d'oli d'oliva
  • 140 gr d'aigua
  • 15 gr anís dolç
  • per sobre la coca sucre i anís dolç
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

posar un got sobre la tapa i pesar l'aigua i l'anís i reservar

2 Paso

posar dins el got el llevat, la farina, la sal i el oli i barrejar 40 seg. vel 3 i mentrestant, sense el cubilet anirem afegint l'aigua amb l'anís reservat, poc a poc que es vagi integrant. Amassarem 4 min.

3 Paso
deixar llevar la massa dins el got 1 hora i mitja com a mínim
4 Paso

encendre el forn a 250 graus a dalt i baix sense aire i mentrestant posarem la massa sobre un paper de forn i l'anirem estirant amb els dits fent que quedins marcats fins a donar-li la forma desitjada. Aquesta quantitat es per fer una coca de tota la safata del forn. La pintarem amb oli d'oliva i per sobre hi tirarem sucre, sent molt generosos.


5 Paso

amb el forn ja calent la enfornarem 10-12 minuts al segon prestatge del forn començant per baix, ha de quedar torradeta. Just la treiem, li tirem per sobre un bon raig de anís i la tornem a posar dins, amb el forn apagat un parell de minuts. Treure i deixar refredar

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración