advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Helena Goma Riba

Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!

Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!

MACARRONS DE L'AVIA SISQUETA

28 October 2023

icon-clock Tiempo de preparación 01:00:00 mins

icon-persons Ración para 4 personas

28 October 2023
Categoría:

Aquest recepta es la que feia la meva avia Sisqueta algun dia festiu i es cert, son de festa. El sofregit tambe el pots fer servi per fer una pastis de patata gratinat o montar una lasanya. Si fas tota la quantitat de sofregit, et surt per unes 8-10 racions. Si nomes en vols fer servir una part, la resta la pots congelar o guardar en un pot de vidre fent conserva i així ho tens llest per fer servir al moment. Jo en aquesta recepta he fet servir la meitat, per 4. Es pot fer amb TM31, TM5 i TM6

icon-list

Ingredientes

  • 500 gr de ceba
  • 300 gr de salsitxes o botifarra crua
  • 170 gr oli de oliva (x sofregit)
  • 800 gr de tomaquet triturat natural en conseva
  • 380 gr de macarrons (jo faig servir plumas n.3 de Gallo)
  • 450 gr llet sencera
  • 45 gr de farina
  • 30 gr oli de oliva (x beixamel)
  • 30 gr mantega
  • sal, pebre i una mica de nou moscada
  • 100 gr de formatge emmental ratllat
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

posa la ceba i l'oli del sofregit en el got i troseja 8 seg vel 7 i despres la sofregim 25 min, temperatura VAROMA posant el cistellet en contes del cubilet, gir invers i vel 2

2 Paso

sala-ho i afegeix en boins la salsitxa o butifarra sense pell, per el forat de la tapa i programa 5 min, VAROMA posant el cistellet, gir invers i vel 2

3 Paso

ara afegir el tomaquet triturat i sofregir 25 min, VAROMA amb el cistellet, gir invers i vel 2. Retirar 

4 Paso

esbandir el got amb aigua i afegir ja l'aigua per la cocció dels macarrons. Possar 1'5L d'aigua, escalgar a 100 graus i un cop calent, afegir els macarrons per el forat de la tapa i possar el temps indicat en el paguet, 100 graus, gir invers, vel 1. Escorrim i ja coloquem a una safata per anar al forn, afegint-hi el sofregit i barrejant-ho tot molt be

5 Paso

finalment farem una beixamel ràpida, posant tots els ingredients en el got i programant 7min, 95 graus amb el cistellet i vel 4. Un cop acabada cubrir els macarrons amb ellas i per sobre el formatge ratllat. Fornejar uns 7-8 minuts gratinador. 

BON PROFIT!!!

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
28 October 2023
icon-print-2