PIQUILLOS FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ

#Pescados y mariscos 17 febrero 2021

Aquesta recepta es ideal per quaresma, es molt bona i facil de fer. Es pot preparar amb antelació i fornejar al moment de menjar....espero que us agradi


PIQUILLOS FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ



INGREDIENTS:



200 gr oli d’oliva verge extra


3 grans d’all


500 gr de bacallà esqueixat, dessalat, sense pell ni espines


Una mica pebre blanc molt


1 pot de pebrots del piquillo sencers


15 gr mantega


5 gr oli oliva


30 gr farina


300 gr llet


½ culleradeta sal


1 polsim de pebre negre


1 polsim de nou moscada




ELABORACIÓ BRANDADA:



1.Escorre i assecar molt be amb paper de cuina el bacallà. Reservar


2.Posar l’oli i els alls en el got i programar 6 min / varoma / vel 3 ½. Baixar tot el de les parets i la tapa cap avall


3.Afegir el bacallà i programar 1 min / varoma / vel 4


4.Seguidament triturar 15/25 segons a vel 6 fins que quedi homogeni. Abocar a una màniga pastissera i posar-ho a la nevera perquè es refredi



ELABORACIÓ BEIXAMEL:



1.Posar en el got la mantega i l’oli i escalfar 1 min /100 graus / vel 1


2.Afegir la farina i torrar 1 min /100 graus / vel 2


3.Afegir la llet, 2 pebrots del pot (buscar els mes petits o si hi ha algun de trencat), el pebre, la sal i la nou moscada i batra 15 seg / vel 6 ½


4.programar 7 min / 100 graus / vel 4


5.mentrestant es fa la beixamel, farcir els pebrots amb la brandada de la màniga pastissera i col.locar-los en una safata apta per el forn. Un cop acabada la beixamel, napar per sobre els pebrots i gratinar al forn una miqueta