Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Helena Goma Riba › Pastas y arroces › MACARRONS DE L'AVIA SISQUETA
Helena Goma Riba
Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!
¿Quieres que te llame Helena Goma Riba?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Helena Goma Riba por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
MACARRONS DE L'AVIA SISQUETA
28 October 2023Aquest recepta es la que feia la meva avia Sisqueta algun dia festiu i es cert, son de festa. El sofregit tambe el pots fer servi per fer una pastis de patata gratinat o montar una lasanya. Si fas tota la quantitat de sofregit, et surt per unes 8-10 racions. Si nomes en vols fer servir una part, la resta la pots congelar o guardar en un pot de vidre fent conserva i així ho tens llest per fer servir al moment. Jo en aquesta recepta he fet servir la meitat, per 4. Es pot fer amb TM31, TM5 i TM6
Ingredientes
- 500 gr de ceba
- 300 gr de salsitxes o botifarra crua
- 170 gr oli de oliva (x sofregit)
- 800 gr de tomaquet triturat natural en conseva
- 380 gr de macarrons (jo faig servir plumas n.3 de Gallo)
- 450 gr llet sencera
- 45 gr de farina
- 30 gr oli de oliva (x beixamel)
- 30 gr mantega
- sal, pebre i una mica de nou moscada
- 100 gr de formatge emmental ratllat
Pasos de la receta
posa la ceba i l'oli del sofregit en el got i troseja 8 seg vel 7 i despres la sofregim 25 min, temperatura VAROMA posant el cistellet en contes del cubilet, gir invers i vel 2
sala-ho i afegeix en boins la salsitxa o butifarra sense pell, per el forat de la tapa i programa 5 min, VAROMA posant el cistellet, gir invers i vel 2
ara afegir el tomaquet triturat i sofregir 25 min, VAROMA amb el cistellet, gir invers i vel 2. Retirar
esbandir el got amb aigua i afegir ja l'aigua per la cocció dels macarrons. Possar 1'5L d'aigua, escalgar a 100 graus i un cop calent, afegir els macarrons per el forat de la tapa i possar el temps indicat en el paguet, 100 graus, gir invers, vel 1. Escorrim i ja coloquem a una safata per anar al forn, afegint-hi el sofregit i barrejant-ho tot molt be
finalment farem una beixamel ràpida, posant tots els ingredients en el got i programant 7min, 95 graus amb el cistellet i vel 4. Un cop acabada cubrir els macarrons amb ellas i per sobre el formatge ratllat. Fornejar uns 7-8 minuts gratinador.
BON PROFIT!!!
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.