Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Helena Goma Riba › Postres y dulces › COCA DE LLARDONS
Helena Goma Riba
Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!
¿Quieres que te llame Helena Goma Riba?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Helena Goma Riba por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
COCA DE LLARDONS
28 February 2021Aquesta recepta està adaptada a la meva manera, de una original de fa molts anys al receptari de Thermomix® a, a veure si us agrada
COCA DE LLARDONS a la meva manera
INGREDIENTS:
200 gr llardons
100 gr llet
100 gr aigua
200 gr llard de porc
20 gr llevat fresc de forner
215 gr farina de força HARIMSA
185 gr farina
1 culleradeta sal
100 gr pinyons
Sucre
ELABORACIÓ:
1.Posar els llardons dins els got i trossejar 10 seg / vel 5. Reservar
2.Sense rentar el got, posar-hi la llet, l’aigua i el llard i programar 1 min / 37 graus / vel 2
3.Afegir el llevat, les farines i la sal i programar 1 min / espiga
4.Afegir els llardons reservats i barrejar 25 seg / espiga
5.Pre-esclafar el forn a 200 graus dalt i baix
6.Treure la massa del got i dividir-la en dos parts iguales i fer dues boles. Cada bola serà una coca que s’ha d’estirar sobre paper vegetal, amb les mans, es treballa molt ben fineta, ovalada de uns 25 x 40 cms, col.locada amb diagonal a la safata del forn i cap perfectament. Posar-hi els pinyons per sobre, pressionant una mica amb les mans perquè quedin enganxats i sucre (generós, pensa que la massa no en te gens)
7.Enfornar uns 10/15 minuts a la segona guia del forn començant per sota. Vigilar que cada forn va diferent. Ha de quedar torradeta però no molt, sinó queda seca