Batuts verds, beure vitalitat i salut

#Bebidas 27 julio 2015

Batuts verds, beure vitalitat i salutBatuts verds, beure vitalitat i salutBeneficis dels Batuts Verds• Fàcil digestió i assimilació de nutrients: a més d'utilitzar base de fruita i fulles verdes, les estem donant al cos ja triturades.• Neteja sistema digestiu: la fbra actua com una escombra en nostre intestí prim, netejant i arrossegant toxines acumulades. Com la digestió és molt més curta, els nostres òrgans aprofiten per eliminar toxines, ajudats per les propietats depuratives de la fruita i verdura.• Fàcil preparació: en 1-2 minuts tens a punt una deliciosa beguda que, puntualment, depenent dels ingredients pot substituir un àpat pel seu efecte saciant.• La nostra dosi de vitamines i minerals: resulta una manera fàcil de rebre les aportacions nutricionals de la fruita i verdura que el nostre cos necessita al llarg del dia.• Saludable: la clorofila de les fulles verdes dels vegetals alcalinitza l'organisme, neteja els teixits de l'intestí, purifca el fetge i aporta vitamines i minerals,  i en general augmenta la capacitat de resposta del sistema immunològic.Ingredients1 poma verda rentada, sense llavors i tallada a quarts1 pera rentada, sense llavors i  i tallada a quarts1 llimona pelada sense res de part blanca ni llavors1 plàtan a trossos2-3 branques d'api en trossos1 cm de gingebre fresc pelat150g d'enciam romana a trossos100g de brots despencas250g d'aigua molt freda½ culleradeta de sal250g de glaçons de gelPreparació1. Posa en el got la poma, la pera, la llimona, el plàtan, l'api i el gingebre. Trosseja 4 seg / vel 52. Afegeix l'enciam, els espinacs, l'aigua i la sal. Tritura-ho tot 10seg / vel 10.3. Afegeix el gel i tritura 1:30 min / vel 10.4. Serveix immediatament.