advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Oriol Montsalvatge Serra

Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.

Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.

Comprar Thermomix®

TRUITA DE PATATES AMB XORIÇO.

02 April 2020
02 April 2020



Bones,


Aquí teniu la recepta de la truita de patates que faig cada dimecres a casa.


A casa no ens agrada el xoriço per tant em salto el pas.


Un altre dels trucs que jo faig és que quan falten 2 min. per acabar la cocció de les patates, poso la paella al foc i un cop he escorregut les patates les afegeixo a la paella per tal de que agafin el toc daurat que tant ens agrada.


INGREDIENTS


600 g de patates en trossos grans i regulars (aprox. 5x5 cm)


700 g d'aigua


200 g de ceba a quarts


300 g d'oli d'oliva


8 ous mida M (o 6 mida L)


1 sobre de llevat químic en pols (15 g) (opcional)


1 culleradeta de sal


1 gra d'all picat


100-120 g de xoriço tallat a rodanxes


PREPARACIÓ


Poseu en el got les patates i l'aigua i trossegi 2 seg / vel 5. Aboqui en el cistellet (si quedés algun tros de patata molt gran, talleu amb un ganivet) i aclareixi les patates sota l'aixeta fins que l'aigua surti completament neta , per treure el midó.


Poseu en el got la ceba i trossegi 2 seg / vel 5. Amb l'espàtula, baixi la ceba cap al fons del vas.


Poseu la papallona a les ganivetes, afegiu l'oli i sofregeix 8 minuts / 120 ° C / gir invers / vel 1.


Afegir la patata aclarida i escorreguda i programi 16 min / 100 ° C / gir invers / vel cullera. Aboqui les patates al cistell col·locat sobre un bol per recuperar l'oli (reservi per utilitzar en una altra preparació). Després, posi-les  en un bol.


Poseu en el vas els ous, el llevat i la sal i barregi 10 seg / vel 3. Aboqui els ous batuts al bol amb les patates i barregi amb l'espàtula.


Poseu a escalfar una paella amb 2-3 cullerades de l'oli reservat i fregeixi  lleugerament l'all i el xoriço. Afegiu-los al bol amb les patates i barregi.


En la mateixa paella, qualli la truita al seu gust daurant-la pels dos costats. Poseu en un plat, tall en porcions i serveixi.


Si t'ha agradat clica el boto de LIKE


Si encara no tens un Thermomix® a la teva vida, fes clic en el botó taronja i em poso en contacte amb tu en la màxima brevetat per explicat-te, sense cap comptomís. Estém fent tots els tramits on-line perquè puguis gaudir del Thermomix® ja!

Solicita demostración