advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Oriol Montsalvatge Serra

Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.

Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.

Comprar Thermomix®

NO TOT SÓN DOLÇOS

23 March 2020
23 March 2020

Aquests dies som molts els que estem fent que els nostres Thermomix® treguin fum! Sovint caiem en la temptació de fer només coses dolces però el Thermomix® ens dona molt mes joc.


A casa meva els dilluns és el dia de la llegum. Avui he optat per fer una amanida de llenties aprofitant tot el que moltes de les coses que tenia al rebost.


Però hi ha hagut tres preparacions que si que he fet amb el Thermomix® , una és la cocció de les llenties, l’altre són el xampinyons i la darrera són els pebrots.


La cocció de les llenties m’ha sorprès molt ja que jo no l’havia fet mai, sempre feia les llenties estofades i no les havia cuit mai per fer amb amanida, i la meva sorpresa ha sigut que es couen igual que l’arròs blanc.


Les altres dues preparacions són de la col·lecció de “Basicos para dorar” ,  de la plataforma www.cookidoo.es , que a mi personalment em te el cor robat, i fem servir l’alta temperatura que només es pot fer amb el nou model tm-6, i jo utilitzo molt.


No vull marxar sense dir-vos que continuem treballant des de casa i que hem dissenyat una demostració on line per tothom que vulgui conèixer el Thermomix® , si és el teu cas o el d’algun conegut teu només has de fer que clicar el botó carbassa de et truco gratis i em posaré en contacte amb tu.

Solicita demostración