advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Oriol Montsalvatge Serra

Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.

Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.

Comprar Thermomix®

DIJOUS GRAS - COCA DE LLARDONS

24 February 2022

icon-clock Tiempo de preparación 01:00:00 mins

icon-persons Ración para 8 personas

24 February 2022

Bones, Avui és dijous Gras i una dels dolços més tipics d'aquesta data és la Coca de llardons.


Aquí us passo una receta original de Joan Casals i adaptada al Thermomix® per l'Agent Comercial Silvia Casals. 


Aprofito per animar-vos a que si tens una recepta que no saps com adaptar-la al Thermomix® , m'ho facis saber i ho fem junts.

icon-list

Ingredientes

  • 400gr de llardons
  • 400gr de farina
  • 25gr de llevat fresc
  • 140gr llard de porc
  • 200gr d'aigua
  • 1 ou
  • 50gr de pinyons
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posa el pinyons en remull amb l'aigua i reserva.

2 Paso

Posar els llardons en el got. Trosseja 15seg/vel. 6. Retira i reserva.

3 Paso

Sense rentar el got, posar la farina, el llevat, el llard de porc i la sal. Barreja 5 seg/ vel. 5

4 Paso

Programar 1min./vel. espiga, i amb la màquina en marxa, anem afegint, lentament, l'aigua per l'obertura de la tapa

5 Paso

Afegir l'ou, i programar 30seg/vel. espiga. L'ou ha de quedar totalment integrat, de no ser així programar uns segons més.

6 Paso

Afegir els llardons reservats, i amassar 1min./vel. espiga.

7 Paso

Retitar la massa sobre una soperfície enfarinada i forma un bola. Posar la massa sobra paper d'enfornar, tapar i deixar reposar durant 30 min.

8 Paso

Preescalfa el forn 180ºC. 

9 Paso

Puntxar la massa amb una forquilla

10 Paso

Escorre l'aigua dels pinyons, reparti-los per sobre la massa.

11 Paso

Cobreix la massa Amb abundant sucre y enfornar durant 20-22 min.

12 Paso

Deixar refrear i servir.

icon-quotes

Aquesta rescepta és una adaptació de l'Agent Coimercial Silvia Casals i recepta original de Joan Casals.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración