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Oriol Montsalvatge Serra
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PA DE PESSIC DE CARBASSÓI XOCOLATA / BIZCOCHO DE CALABACÍN CON CHOCOLATE
14 August 2015
Ara és època de collita, per tothom que tingui un hortet, i ben segur que si heu cultivat carbassons ja no sabeu com gastar-los.Avui us presento una recepta que ben segur que sorprendrà, ja que és una manera de menjar carbassó que no hi estem gens acostumats. Us animo a tots i totes que els proveu que em feu arribar els vostres comentaris.
PA DE PESSIC DE CARBASSÓ I XOCOLATA
INGREDIENTS:
300gr. de carbassó
3 ous
250gr. de sucre
120gr. de llet
120gr. d'oli de gira-sol
250gr. de farina
1 sobre de llevat químic
½ culleradeta de sal
70gr. de cacau pur en pols
PREPARACIÓ:
1.- Rentem el carbassó, tallem les puntes i trossegem 5 seg. Vel.5
2.- Afegim el ous i el sucre i programem 10 seg. Vel. 3
3.- Incorporem la llet i l’oli i programem 10 seg. Vel. 3
4.- Per últim incorporem la farina, el llevat, el cacau i la sal, programem 10 seg. Vel. 3
5.- Untem un motlle amb oli, avoquem la barreja i l’enfornem amb el forn prèviament escalfat a 170º amb ventilador durant 45 min.
Espero que us agradi!!!!
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Ahora es época de cosecha, para todo aquel que tenga un huerto, y seguro que si ha cultivado calabacines ya no sabe cómo gastarlos.Hoy os presento una receta que seguro que sorprenderá, ya que es una manera de comer calabacín que no estamos nada acostumbrados. Os animo a todos y todas que los pruebe que me haga llegar sus comentarios.
BIZCOCHO DE CALABACÍN Y CHOCOLATE
INGREDIENTES:
300gr. de calabacín
3 huevos
250gr. de azúcar
120gr. de leche
120gr. de aceite de girasol
250gr. de harina
1 sobre de levadura química
½ cucharadita de sal
70gr. de cacao puro en polvo
PREPARACIÓN:
1.- Lavamos el calabacín, cortamos las puntas y troceamos 5 seg. Vel.5
2.- Añadimos el huevos y el azúcar y programamos 10 seg. Vel. 3
3.- Incorporamos la leche y el aceite y programamos 10 seg. Vel. 3
4.- Por último incorporamos la harina, la levadura, el cacao y la sal, programamos 10 seg. Vel. 3
5.- Untamos un molde con aceite, avoque la mezcla y la horneamos con el horno previamente calentado a 170º con ventilador durante 45 min.
Espero que os guste !!!!