Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Oriol Montsalvatge Serra › Verduras, hortalizas y ensaladas › Ens transportem a la cuina de l'Avia.
Oriol Montsalvatge Serra
Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.
¿Quieres que te llame Oriol Montsalvatge Serra?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Oriol Montsalvatge Serra por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Ens transportem a la cuina de l'Avia.
03 November 2021Seguim amb els productes de tardor/hivern.
Avui us presento una recepta que a mi em fa especial il·lusió, ja que em recorda molt a la cuina que feia la meva sogre.
El trinxat de la Cerdanya és un plat, que la base són dos ingredients molt humils, la patata i la col.
En aquest post m’agradaria centrar-me en la col.
Una hortalissa pròpia de l’hivern que a més a més de tenir poques calories, aporta a l’organisme abundants hidrats de carbono i fibra. També és rica en potassi, calci i magnesi.
La recepta pels usuaris de TM-6 la trobareu a:
Aquí va la recpta pels usuaris del TM-31, i TM-5.
TRINXAT DE COL
Ingredients (per 4 persones)
750 gr. de col d’olla tallada a trossos regulars
70 gr. d’oli d’oliva verge
2-3 dents d’all
150 gr. de cansalada tallada a daus (opcional)
100 gr. d’aigua
Sal
500 gr. de patates tallades a trossos
1 botifarra negra (opcional)
Preparació
1.Trosseja la meitat de la cola programant 8 seg., vel. 4. Retira en un bol i trosseja l’altra meitat 8 seg., vel. 4. Retira al mateix bol i reserva.
2.Posa l’oli en el vas i programa 3 min., varoma, vel. 1.
3.Incorpora els alls i programa 3 seg., vel. 5. Amb l’espàtula, baixa les restes d’all de la tapa i de l’interior del vas.
4.Afegeix la cansalada i programa 5 min., varoma, vel. 1.
5.Afegeix la col, l’aigua i la sal. Programa 25 min., varoma, vel. 1 i una vegada passats 5 min introdueix les patates per l'obertura de la tapa.
Suggeriment:
•Serveix acompanyat de botifarra negra feta en una paella.
•Si t’agrada el trinxat torradet, una vegada acabat passa’l una mica per la paella perquè faci una mica de crosta
Si us ha agradar la recepta doneu-li un Like!