SALSA PER A CALÇOTS DE LA IAIA LLÚCIA.

#Salsas y guarniciones 22 marzo 2021

Una de les avantatges de ser comercial de Thermomix® , es que tens l'oportunitat d’enriquir-te amb els coneixements dels teus clients i amb sort tens el privilegi de que et comparteixin les seves receptes familiars. I aquesta n'és una.


Gràcies Myriam, per compartir la recepta de la teva àvia.





INGREDIENTS



3/4 Tomàquets escalivats


1 cabeça d’alls escalivats


1 dent d’all cru


2 culleradetes de postre de carn de nyora


150g ametlles torrades


150g avellanes torrades


6/7 Carquinyolis ( aquest es el secret de la recepta) https://cookidoo.es/recipes/recipe/es/r47602 


50ml vinagre


150ml oli oliva verge


150 ml oli oliva suau


sal i pebre



PREPARACIÓ



Preescalfem el forn a 200ªC.


Posem a escalivar els tomàquets i la cabeça d’alls al forn a 200ºC durant 30/40min(depèn del forn).Deixem refredar i pelem. (si a la bandeja ha quedat líquid el guardem per si volem "aigualir" la salsa)


Es posen tots el ingredients al vas menys l’oli i triturem 15 seg/vel.progressiva 5-10


Un cop triturat posem a vel.3 sense temps i afegim l’oli poc a poc fins a integrar-lo .


Si trobes la salsa massa consistent, hi pots afegir el líquid de la bandeja del forn o aigua.


Espero que t'agradi tant com a la resta de clients que l'han provat i si t'agrada fes like.