Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

ESPAGUETIS A LA MARINERA

20 enero 2022

Tiempo de preparación 00:35:00 mins

Ración para 4 personas

20 enero 2022
Categoría:

Aquesta recepta l'he adaptat en record a la meva mare, ens la feia sovint,  sobretot a l'estiu, i ens agaradava molt.


Em fa il.lusió poder-la publicar i que la proveu.


( encara que no us agradin les anxoves, us recomano que la proveu, no les notareu)

Ingredientes

  • 200 g d'olives negres sense pinyol
  • 3 granets d'all
  • 30 g d'oli d'oliva
  • 1 llauna d'anxoves ( unes 8 unitats)
  • 800-1000 g de tomaquet natural triturat
  • un pessic de sal
  • 900 g d'aigua ( per 300 g d'espagueti)
  • 1300 g d'aigua per 400 d'espagueti)
  • 300-400 g d'espaguetis

Pasos de la receta

1 Paso
Posar dins el vas els 200 g d'olives negres sense pinyol i trossejar 3seg/ vel 4. Reservi           
2 Paso

Posar els 3 granets d'all i picar 2 seg/vel 7.

Amb l'espàtula baixar el que hagi quedat a les parets del vas.

3 Paso

Afegir l'oli i programar 7min/ 120º/ vel. cullera

4 Paso

Seguidament afegir les anxoves amb el seu oli i programiar 1 min/120º/vel. 1

5 Paso

A continuació incorporar les olives reservades i programar 3min/ 120º/ gir inv/ vel. cullera

6 Paso

Afegir el tomaquet natural triturat i sofregir 25 min/120º/gir inv/ vel.cullera. 

Treure el cubiler i posar el cistell en el seu lloc

7 Paso

Rectificar el punt de sal i reservar en un recipient una mica fondo

8 Paso

COCCIÓ DE PASTA

9 Paso

Sense rentar el vas, posar l'aigua i la sal i programar "modo bullidor" (10min/100º/vel 1 per TM31 o tm5).

Quan l'aigua ja estigui bullint afegir els espaguetis pel bocal de la tapa, que poc a poc s'aniràn submergint a l'aigua. Una vegada coberts per l'aigua programar el temps que indiqui el paquet /100º/gir inv/ vel. cullera

10 Paso

Escórrer els espaguetis i barrejar-los amb la salsa reservada. 

Servir calent

Compte amb la sal, al posar-hi les anxoves hi ha una aportació de sal que ja podría ser suficient<br />

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
20 enero 2022