Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

FARCELLETES DE BUTIFARRA NEGRA I MANGO

23 January 2022

Tiempo de preparación 00:30:00 mins

Ración para 20 personas

23 January 2022

Els aperitius, són d'aquelles receptes de fons d'armari, sempre va bé tenir-ne a mà, qualsevol oacasió és bona per començar amb uns aperitius,...


Aquest, està inspirat en una recepta que vaig veure per you tube i vaig pensar que la podia adaptar perfectament amb el Thermomix® .


Sempre que l'he fet, ha estat un èxit

Ingredientes

  • 150 g de porro
  • 30 g d'oli
  • 200 g de butifarra negra sense pell tallada a trossos
  • Un pessic de sal
  • Masssa filo o brick
  • mantega fosa per pintar la massa
  • Cibulet per lligar els farcellets

Pasos de la receta

1 Paso

Escalfar el forn a 180º

2 Paso

Posar el porro i 30 g d'oli i trossejar 5 seg/vel 5. Sofregir 8 min/120º/vel. cullera.

3 Paso

Incorporar la butifarra i un pessic de sal i programar 5 min/120º/ vel. 1

4 Paso

Afegir el mango tallat a quadradets petits i programar 5 min/120º/vel. 2. Ha de quedar una massa homogènia, de no ser així, barrejar uns segons més a vel. 3 . Reservar i deixar refredar

5 Paso

Tallar la massa filo a quadrats d'uns 20x20 cm Posar un quadrat sobre l'altra de manera intercalada de forma que ens quedin 8 puntes. Pintar-la amb la mantega fosa i posar una cullerada del farcit resevat al centre de la massa. Tancar en forma de farcellet i lligar amb una mica de cibulet

6 Paso

Posar en una safata de forn, coberta amb paper de forn, i enfornar uns 10-15 minuts, que quedin dauradets.

Es poden menjar calents  o a temp ambient


Es poden tenir preparats i congelar-los. Al moment desitjat, es poden enfornar directament.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración