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Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Comprar Thermomix®

RISOTTO AMB PERA I GORGONZOLA

24 March 2020
24 March 2020
Categoría:

Avui  no he cuinat jo, el meu fill se n'ha ocupat i li ha quedat espectacularment bò!! i, sense treure-li mèrits...és que és tan fàcil cuinar amb el Thermomix® , que tothom s'hi pot posar i tenir resultats sorprenents


Hoy no he cocinado yo, mi hijo se ha ocupado y le ha quedado espectacularmente bueno !! y, sin quitarle méritos ... , es que es tan fácil cocinar con  Thermomix® , que cualquiera se puede poner y tener resultados sorprendentes



RISOTTO AMB PERA I GORGONZOLA


INGREDIENTS:


 -60 g de ceba


-30 g d’oli d’oliva


-350 g d’arròs


-50 g de vi blanc sec


- 900 g de caldo de verdures calent ( o aigua)


-sal ( amb precaució)


-200 g de formatge Gorgonzola tallat a daus petits


-200 g de pera pelada i tallada a daus


-30 g mantega


PREPARACIÓ


1-. Posi la ceba i l’oli dins el vas i trossegi 3 sg/vel 7. Després, sofregeixi 3 min /           100º/vel.1


2-. Afegeixi l’arròs i programi 3 min/100º/gir esq./ vel.1 sense posar el cubilet


3-. Afegeixi el vi i programi 1 min/100º/gir esq/ vel 1 sense posar el cubilet per           facilitar l’evaporació.


4-. Incorpori el caldo i la sal i programi 11min/100º/ gir esq / vel.1


5-. Afegeixi el formatge Gorgonzola i la pera i programi 2min/100º/gir esq/ vel 1.


      Posi en una safata, afegeixi la mantega i barregi delicadament. Serveixi                      immediatament .


RISOTTO CON PERA Y GORGONZOLA



INGREDIENTES:


-70 g de cebolla


-30 g aceite


-400 g Arroz (mejor tipo Arborio o Carneroli)


-50 g de vino blanco seco


-900 g de caldo de verduras muy caliente ( o agua)


  -sal ( con precaución)


-150-200 g de queso Gorgonzola cortado a dados pequeños


-200 g de pera ( 3 peras) peladas y cortadas a dados


-30 g mantequilla 


PREPARACIÓN


1-. Ponga la cebolla y el aceite dentro del vaso y trocee 3 sg/vel 7 Seguidamente,         sofría 4 min/100º/vel.1. Caliente el caldo ó agua y pastilla


2-. Añada el arroz y programe 3 min/100º/giro inverso./ vel.1 sin poner el                   cubilete


3-. Añada el vino y programe 2 min/100º/gir inverso/ vel 1 sin poner el cubilete         para facilitar la evaporación.


4-. Ponga la báscula y añada el caldo hierviendo y la sal. Si se ha evaporado, se             añadirá hasta llegar a los 900 g. Programe 11min/100º/ giro inv / vel.1


5-. Añada el queso Gorgonzola y la pera cortadita a dados. y programe 2min /             100º/giro inverso/ vel 1. Vuelque en una Fuente, añada la mantequilla y                   mezcle delicadamente. Sírva inmediatamente .

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24 March 2020
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