Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

SALSA PER CALÇOTS

10 febrero 2022

Tiempo de preparación 00:40:00 mins

Ración para 1 personas

10 febrero 2022
Categoría:

Quan és temps de calçots, ja sigui a la brasa o al forn, f una calçotada sempre és motiu de reunió i trobades.


I els calçots no són el mateix si no els acompanyem d'una bona salsa.


Amb una base de fruits secs i verdures escalivades, podreu fer una salsa boníssima.


                               

Ingredientes

  • 3 Nyores
  • 200 g ametlles torrades ( es pot combinar amb avellanes)
  • 1 ceba escalivada
  • 5 tomaquets escalivats
  • 1 cap d'alls escalivats
  • 1all cru ( opcional)
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 30-40 g vinagre
  • un pessic de sal
  • 400-500 g d'oli

Pasos de la receta

1 Paso
Escalfar el forn a 200º
2 Paso

Posar a la safata del forn, la ceba, els tomàquets i el cap d'alls i enfornar durant 30-40 minuts

Deixar refredar i pelar totes les verdures, 

Reservar en un bol juntament amb el líquid que queda a la safata 

3 Paso

Posar una gerra sobre la tapa del Thermomixi pesar l'oli. Reservar

4 Paso

Posar dins el vas, les nyores i les ametlles i triturar programant 20 seg/vel.6

5 Paso

Afegir la ceba, els tomàquets, els alls escalivats i l'all cru (opcional), i triturar 15 seg/ vel.5-10

6 Paso

Afegir el pebre vermell, la sal i el vinagre i programar vel. 5 sense posar temps, anar tirant l'oli per sobre la tapa perquè es vagi emulsionant fins que hagi caigut tot.

7 Paso

BONA CALÇOTADA

Si es prefereix una salsa més clareta, afegir una mica del líquid que ha quedat a la safata d'escalivar les verdures Es pot fer la meitat de salsa amb el mateix temps i velocitat Si no t'agrada l'all, no posar l'all cru. Carme Pous

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
10 febrero 2022