advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Jaume Feliu Pou

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS 

SI VOLS ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ PRESENCIAL O ONLINE SENSE CAP COMPROMÍS, I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.

APROFITA PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!

CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS 

SI VOLS ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ PRESENCIAL O ONLINE SENSE CAP COMPROMÍS, I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.

APROFITA PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!

CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

Comprar Thermomix®

FIGUES ESTOFADES AMS SUC DE LLIMONA I CANYELLA

02 August 2017
02 August 2017
Categoría:
   AVUI HE ANAT A VEURE ALS PARES I HE TORNAT A CASA AMB UN CISTELL PLE DE FIGUES MADURES I UNES LLIMONES DE CAN POU I AQUÍ HA COMENÇAT TOT. HE RECORDAT UNA RECEPTA, QUE VAM PREPARAR AMB UNA CLIENTA, FA UNES SETMANES A CASA SEVA, "POSTRE DE MANDARINAS ESTOFADAS", I N'HE FET UNA ADAPATACIÓ.__________________________________________________________________________________________________FIGUES ESTOFADES AMB SUC DE LLIMONA I CANYELLA.__________________________________________________________________________________________________- 20 gr de SUCRE- 120gr de FIGUES madures pelades- 100gr de suc de LLIMONA- 350gr de FIGUES, netes, sense pelar i tallades per la meitat.- 25gr de MANTEGA- 1/2 branca de CANYELLA- 1 pessic d'ANIS- 1 pessic de SAL [1] Posar en el got el sucre, el suc de la llimona i les figues pelades i triturem 1 minut velocitat 10[2] Incorporar les figues netes, la mantega, la canyella, l'anis i la sal. Programem 5 minuts a 100°C velocitat cullera gir invers. PODEM SERVIR AQUESTES POSTRES TÈBIES AMB GELAT  DE VAINILLA, O BÉ FREDES.US ATREVIU A FER LA VOSTRA ADAPTACIÓ AMB LA FRUITA DE TEMPORADA, QUE TINGUEU?SEGUR QUE SI, JA M'EXPLICAREU. BON PROFIT I BON Thermomix® .
Solicita demostración
02 August 2017
icon-print-2