Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Jaume Feliu Pou › Postres y dulces › Enrollat de plàtan amb gelat de xocolata blanca


Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS
SI VOLS ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ PRESENCIAL O ONLINE SENSE CAP COMPROMÍS, I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.
APROFITA PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!
CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

¿Quieres que te llame Jaume Feliu Pou?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Jaume Feliu Pou por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Enrollat de plàtan amb gelat de xocolata blanca
08 August 2019 FARCELLS DE PLÀTAN I GELAT DE XOCOLATA BLANCA
Fàcil, fàcil, aquesta és la paraula clau de la recepta d'avui.
Ingredients per a 4 persones
Per el plàtan:
- 2 plàtans.
- Sucre.
- Canyella.
- Suc de llimona.
- Pasta brick.
Per el xarop de xocolata Clica aquí per accedir a la recepta de Cookidoo
- 250 g de sucre
- 1/2 beina de vainilla a troços
- 250g d'aigua
- 1 pessig de sal
- 100g de cacao pur en pols
Gelat de xocolata blanca Clica aquí per accedir a la recepta de Cookidoo
- 200g de xoco blanca
- 600g de nata (35%de M.G.)
- 4 rovells d'ou
- 200 de llet condensada
- 1 beina de vainilla
COMENCEM LA PREPARACIÓ, SOM-HI.
El primer que farem (millor d'un dia per l'altre), serà el gelat de xoco, seguint la cuina guiada de la recepta a cookidoo.es ,tot seguit, farem amb els plàtans i per acabar també a cookidoo.es trobem la recepta de "sirope de chocolate" que servirem tèbia amb els farcells de plàtan i el gelat reservat.
- Tallen els plàtans per la meitat i de cada tros, en fem 4 bastonets, els posem a la safata del Varoma amb una mica de sucre i canyella.
- Amb 1 litre d'aigua al got i, amb el varoma al seu lloc, coem els plàtans a temperatura Varoma i velocitat 1, el temps dependrà del punt de maduresa de la fruita. (Han de quedar cuits, però ferms) mentrestant, escalfem el forn a 180°c.
- Tallem 16 trossos de la pasta brick a quadrats de 12 ó 15 cm. hi enrotllem els talls de plàtan d'un en un, tancant bé els extrems.
- Posem els farcells al forn, fins que la pasta estigui daurada.
Llestos, servim els farcells, freds o tebis, amb el gelat i la salsa calenta.