COCA DE LLARDONS

#Postres y dulces 28 febrero 2021

Aquesta recepta està adaptada a la meva manera, de una original de fa molts anys al receptari de Thermomix® a, a veure si us agrada


COCA DE LLARDONS a la meva manera



INGREDIENTS:



200 gr llardons


100 gr llet


100 gr aigua


200 gr llard de porc


20 gr llevat fresc de forner


215 gr farina de força HARIMSA


185 gr farina


1 culleradeta sal


100 gr pinyons


Sucre




ELABORACIÓ:



1.Posar els llardons dins els got i trossejar 10 seg / vel 5. Reservar


2.Sense rentar el got, posar-hi la llet, l’aigua i el llard i programar 1 min / 37 graus / vel 2


3.Afegir el llevat, les farines i la sal i programar 1 min / espiga


4.Afegir els llardons reservats i barrejar 25 seg / espiga


5.Pre-esclafar el forn a 200 graus dalt i baix


6.Treure la massa del got i dividir-la en dos parts iguales i fer dues boles. Cada bola serà una coca que s’ha d’estirar sobre paper vegetal, amb les mans, es treballa molt ben fineta, ovalada de uns 25 x 40 cms, col.locada amb diagonal a la safata del forn i cap perfectament. Posar-hi els pinyons per sobre, pressionant una mica amb les mans perquè quedin enganxats i sucre (generós, pensa que la massa no en te gens)


7.Enfornar uns 10/15 minuts a la segona guia del forn començant per sota. Vigilar que cada forn va diferent. Ha de quedar torradeta però no molt, sinó queda seca