Thermomix® Mataro

Helena Goma Riba

Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!

Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!

MONA DE PASQUA - SARA D'AMETLLA

20 marzo 2016
20 marzo 2016
Categoría:
SARA D’AMETLLA   INGREDIENTS PA DE PESSIC (motlle de 22- 24cm) - ametlla filetejada i torrada una mica al forn per cobrir la tarta - 4 ous - 160 gr de sucre -  pell (només la part groga) de ½ llimona o un cullaradeta de sucre vainillat - 160 gr de farina - 1 sobre de llevat tipus Royal Tamisar la farina i el llevat, posant-lo al Thermomix® 10 seg. a vel. 8 i reservar. Polvoritzar el sucre a velocitat 5-10 durant 1 minut. Aprofitar afegint uns 10 gr mes de sucre per el final espolsar per sobre. Retirar aquest 10 gr i reservar Afegir la pell de llimona (ben seca, pressionant-la bé entre 2 papers absorbents) o el sucre vainillat un altre minut a la mateixa velocitat Escalfeu el forn a 180º i untar bé amb mantega el motlle i espolsar-lo amb farina Posar la papallona. Afegir els ous i programar 12 min. vel 3 ½ . A continuación afegir la barreja de farina i llevat i barrejar 10 segons vel 2 ½ . Abocar en el motlle i enfornar 25 minuts. Deixar refredar FARCIT DE MANTEGA - 350 gr de mantega - 90 gr de llet - 100 gr de sucre glaç - 10 o 20 gr de cacao en pols (al gust) Posar la papallona, tots els ingredients menys el cacao i programar 2 min. vel. 3 ½ . Retirar 2/3 parts de la crema de mantega i afegir el cacao i barrejar-ho 20 segons al 3 ½ Un cop s’hagi refredat tot, muntar el pastís, comencar per tallar el pastís en tres parts horitzontals i omplir una capa amb mantega i l’altra amb la mantega de cacao. Després cobrir tot el pastís amb la mantega que queda i sobre això l’ametlla filetejada torrada o per sobre el sucre glaç.
Solicita demostración
20 marzo 2016