NO ALS PROCESSATS, FEM-HO AMB Thermomix® !

#Aperitivos, entrantes y tapas 04 octubre 2019


Avui us presento una recepta que a casa s'ha convertit en l'estrella de petits i grans.


Aquesta recepta tant ens pot servir com a aperitiu de diumenge o com a segon plat d'un sopar de cada dia.


Jo sovint l'acompanyo amb diferents salses com per exemple, maionesa, quètxup, o si li vull donar un toc més de festa fins i tot amb una melmelada de fruits vermells.


Aquí va la recepta.


NUGGETS DE POLLASTRE.


INGREDIENTS:



  • 200g de pit de pollastre sense pell trossejada 

  • 1/2 culleradeta de sal

  • 1/2 culleradeta d'all en pols

  • 2 llesques de pa de motlle (sense crosta), en trossos

  • 60g de formatge crema

  • 60g de llet

  • 1 ou

  • 50g d'aigua

  • 100g de pa ratllat

  • oli per a fregir


PAREPARACIÓ



  1. Posi en el got el pit de pollastre, la sal i l'all i piqui 5seg/vel7

  2. Afageixi el pa, el formatge i la llet i barregi 10seg/vel7

  3. Retiri del got i faci boletes petites (de la grandària d'una nou) i després aixafi-les amb cura per a fer els nugguets. En un bol bati l'ou amb l'aigua i passa-hi cadascun dels nugguets per l'ou i el pa ratllat. Fregeixi els nugguets en oli mitjanament calent fins que estiguin daurats i col·loqui'ls sobre paper de cuina perquè absorbeixi tot l'oli sobrant. Serveixi.


Avui també vull donar les gràcies a la meva companya M. Carmen Torres que la trobareu a les xarxes (Instagram, twiter, Facebook...) amb el nom de @lacuinadelamari per haver-me cedit la fotografia. Moltes gràcies.


Si et pica la curiositat, dóna-li al botó taronja.


                                                    _ _ _ _ _ _ _ o o o o o o o _ _ _ _ _ _ _


Hoy os presento una receta que en casa se ha convertido en la estrella de pequeños y grandes.


Esta receta tanto nos puede servir como aperitivo de domingo o como segundo plato de una cena de cada día.


Yo a menudo lo acompaño con diferentes salsas como por ejemplo, mayonesa, kétchup, o si le quiero dar un toque más de fiesta incluso con una mermelada de frutos rojos.


Aquí va la receta.


NUGGETS DE POLLO.


INGREDIENTES:



  • 200g de pechuga de pollo sin piel troceada 

  • 1/2 cucharadita de sal

  • 1/2 cucharadita de ajo en polvo

  • 2 rebanadas de pan de molde (sin corteza), en trozos

  • 60g de queso crema

  • 60g de leche

  • 1 huevo

  • 50g de agua

  • 100g de pan rallado 

  • aceite para freír


PAREPARACIÓN




    1. Ponga en el vaso la pechuga, la sal y el ajo i pique 5seg/vel7

    2. Añada el pan, el queso y la leche y mezcle 10seg/vel7

    3. Retire del vaso y haga bolitas pequeñas (del tamaño de una nuez) y luego aplástelas con cuidado para hacer los nuggets. En un bol bata el huevo con el agua y pase cada uno de los nugguets por el huevo y el pan rallado. Fría los nugguets en aceite medianamente caliente hasta que estén dorados y colóquelos sobre papel de cocina para que absorba todo el aceite sobrante. Sirva


    Hoy también quiero dar las gracias a mi compañera M. Carmen Torres que la encontraréis en las redes (Instagram, twiter, Facebook...) con el nombre de @lacuinadelamari por haberme cedido la fotografía. Muchas gracias.


    Si te pica la curiosidad, dale al botón naranja.