Thermomix® Mataro

Oriol Montsalvatge Serra

Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.
Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.

PA DE PESSIC DE CARBASSÓI XOCOLATA / BIZCOCHO DE CALABACÍN CON CHOCOLATE

14 agosto 2015
14 agosto 2015
Categoría:

PA DE PESSIC DE CARBASSÓI XOCOLATA / BIZCOCHO DE CALABACÍN CON CHOCOLATE


Ara és època de collita, per tothom que tingui un hortet, i ben segur que si heu cultivat carbassons ja no sabeu com gastar-los.Avui us presento una recepta que ben segur que sorprendrà, ja que és una manera de menjar carbassó que no hi estem gens acostumats. Us animo a tots i totes que els proveu que em feu arribar els vostres comentaris.

PA DE PESSIC DE CARBASSÓ I XOCOLATA


INGREDIENTS:

300gr. de carbassó

3 ous

250gr. de sucre

120gr. de llet

120gr. d'oli de gira-sol

250gr. de farina

1 sobre de llevat químic

½ culleradeta de sal

70gr. de cacau pur en pols

PREPARACIÓ:

1.- Rentem el carbassó, tallem les puntes i trossegem 5 seg. Vel.5

2.- Afegim el ous i el sucre i programem 10 seg. Vel. 3

3.- Incorporem la llet i l’oli i programem 10 seg. Vel. 3

4.- Per últim incorporem la farina, el llevat, el cacau i la sal, programem 10 seg. Vel. 3

5.- Untem un motlle amb oli, avoquem la barreja i l’enfornem amb el forn prèviament escalfat a 170º amb ventilador durant 45 min.

Espero que us agradi!!!!  

   ______000000_______000000______000000______


Ahora es época de cosecha, para todo aquel que tenga un huerto, y seguro que si ha cultivado calabacines ya no sabe cómo gastarlos.Hoy os presento una receta que seguro que sorprenderá, ya que es una manera de comer calabacín que no estamos nada acostumbrados. Os animo a todos y todas que los pruebe que me haga llegar sus comentarios.

BIZCOCHO DE CALABACÍN Y CHOCOLATE


INGREDIENTES:

300gr. de calabacín

3 huevos

250gr. de azúcar

120gr. de leche

120gr. de aceite de girasol

250gr. de harina

1 sobre de levadura química

½ cucharadita de sal

70gr. de cacao puro en polvo

PREPARACIÓN:

1.- Lavamos el calabacín, cortamos las puntas y troceamos 5 seg. Vel.5

2.- Añadimos el huevos y el azúcar y programamos 10 seg. Vel. 3

3.- Incorporamos la leche y el aceite y programamos 10 seg. Vel. 3

4.- Por último incorporamos la harina, la levadura, el cacao y la sal, programamos 10 seg. Vel. 3

5.- Untamos un molde con aceite, avoque la mezcla y la horneamos con el horno previamente calentado a 170º con ventilador durante 45 min.

Espero que os guste !!!!

Solicita demostración
14 agosto 2015