PA DE PESSIC DE CARBASSÓI XOCOLATA / BIZCOCHO DE CALABACÍN CON CHOCOLATE

#Postres y dulces 14 agosto 2015

PA DE PESSIC DE CARBASSÓI XOCOLATA / BIZCOCHO DE CALABACÍN CON CHOCOLATEPA DE PESSIC DE CARBASSÓI XOCOLATA / BIZCOCHO DE CALABACÍN CON CHOCOLATEAra és època de collita, per tothom que tingui un hortet, i ben segur que si heu cultivat carbassons ja no sabeu com gastar-los.Avui us presento una recepta que ben segur que sorprendrà, ja que és una manera de menjar carbassó que no hi estem gens acostumats. Us animo a tots i totes que els proveu que em feu arribar els vostres comentaris.PA DE PESSIC DE CARBASSÓ I XOCOLATAINGREDIENTS:PA DE PESSIC DE CARBASSÓI XOCOLATA / BIZCOCHO DE CALABACÍN CON CHOCOLATE300gr. de carbassó3 ous250gr. de sucre120gr. de llet120gr. d'oli de gira-sol250gr. de farina1 sobre de llevat químic½ culleradeta de sal70gr. de cacau pur en polsPREPARACIÓ:1.- Rentem el carbassó, tallem les puntes i trossegem 5 seg. Vel.52.- Afegim el ous i el sucre i programem 10 seg. Vel. 33.- Incorporem la llet i l’oli i programem 10 seg. Vel. 34.- Per últim incorporem la farina, el llevat, el cacau i la sal, programem 10 seg. Vel. 35.- Untem un motlle amb oli, avoquem la barreja i l’enfornem amb el forn prèviament escalfat a 170º amb ventilador durant 45 min.Espero que us agradi!!!!      ______000000_______000000______000000______Ahora es época de cosecha, para todo aquel que tenga un huerto, y seguro que si ha cultivado calabacines ya no sabe cómo gastarlos.Hoy os presento una receta que seguro que sorprenderá, ya que es una manera de comer calabacín que no estamos nada acostumbrados. Os animo a todos y todas que los pruebe que me haga llegar sus comentarios.BIZCOCHO DE CALABACÍN Y CHOCOLATEINGREDIENTES:300gr. de calabacín3 huevos250gr. de azúcar120gr. de leche120gr. de aceite de girasol250gr. de harina1 sobre de levadura química½ cucharadita de sal70gr. de cacao puro en polvoPREPARACIÓN:1.- Lavamos el calabacín, cortamos las puntas y troceamos 5 seg. Vel.52.- Añadimos el huevos y el azúcar y programamos 10 seg. Vel. 33.- Incorporamos la leche y el aceite y programamos 10 seg. Vel. 34.- Por último incorporamos la harina, la levadura, el cacao y la sal, programamos 10 seg. Vel. 35.- Untamos un molde con aceite, avoque la mezcla y la horneamos con el horno previamente calentado a 170º con ventilador durante 45 min.Espero que os guste !!!!