Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Oriol Montsalvatge Serra › Verduras, hortalizas y ensaladas › UN DIA QUALSEVOL (ALBERGÍNIES FARCIDES DE ESPINACS I TONYINA)
Oriol Montsalvatge Serra
Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.
¿Quieres que te llame Oriol Montsalvatge Serra?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Oriol Montsalvatge Serra por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
UN DIA QUALSEVOL (ALBERGÍNIES FARCIDES DE ESPINACS I TONYINA)
01 February 2018Dimecres, set de la tarda, em toca fer el sopar i no tinc gens clar què cuinar.
Primer de tot obro la nevera i miro que hi tinc, poca cosa: ous, llet, embotits i en el calaix de les verdures, dues albergínies que hauria de gastar.
Entro a la plataforma www.cookidoo.es per veure si m’inspiro, i en el buscador poso: “albergínies”, i a part de la recepta que normalment faig, albergínies a la parmesana, trobo una recepta que diu: ALBERGÍNIES FARCIDES D’ESPINACS I TONYINA, la trobo interessant, i decideixo posar-la al planificador setmanal per cuinar-la avui.
Connecto el meu Thermomix® i després d’actualitzar-lo, busco al planificador setmanal el dia d’avui, i com per art de màgia, em surt la recepta per fer en mode guiat i en 50 minuts ja tinc el sopar a taula.
Aquí us deixo la recepta, i recordeu que amb el cook-key la podeu fer còmodament en forma guiada.
ALVARGINIES FARCIDES D’ESPINACS I TONYINA
INGREDIENTS
2 Albergínies
500gr d’aigua
3 pessics de sal
2 grans d’all
150gr de ceba
50gr d’oli
300gr d’espinacs frescos
1 pessic de pebre
2 ous
1 culleradeta de maicena
2 llaunes de tonyina
50gr de formatge ratllat
PREPARACIÓ
1.- Talla les albergínies per la meitat longitudinalment i buida-les en compte de no trencar la pell. Reserva la polpa.
2.- Posa l’aigua al got, situa el recipient Varoma al seu lloc i col·loqueu-hi les meitats d’albergínies salades i amb la pell cap per amunt. Tapa i programa 20min/Varoma/vel 1. Retira el Varoma i buida el got.
3.- Pre-escalfa el forn a 220ºC amb grill
4.- Posa al got l’all, la ceba, la polpa de l’albergínia i l’oli. Trosseja 3seg/vel 5 i sofregeix 6min/120ºC/vel 1.
5.- Afegeix els espinacs, introdueix l’espàtula per l’obertura, programa 3min/120ºC/gir invers/vel 1 i mou l’espàtula de cantó a cantó perquè els espinacs es sofregeixin de manera uniforme.
6.- Afegeix 2 pessics de sal, el pebre, els ous, la maicena i la tonyina i barreja 10seg/vel 3.
7.- Col·loca les albergínies amb la pell cap per avall en una safata per anar al forn, farceix-les amb els espinacs i cobreix-les amb el formatge ratllat.
8.- Forneja durant 10-15 minuts (220ºC amb grill). Retira del forn i serveix.
Espero que us agradin, i si és així, en feu màxima difusió compartint l’enllaç.
* Si estas interessat en veure una demostració de Thermomix® sense compromís clica el boto taronja i et truco gratis.