Enrollat de plàtan amb gelat de xocolata blanca

#Postres y dulces 08 agosto 2019




   FARCELLS DE PLÀTAN I GELAT DE XOCOLATA BLANCA 


   Fàcil, fàcil, aquesta és la paraula clau de la recepta d'avui.


    Ingredients  per a 4 persones


  Per el plàtan:



  • 2 plàtans.

  • Sucre.

  • Canyella.

  • Suc de llimona.

  • Pasta brick.


      Per el xarop de xocolata Clica aquí per accedir a la recepta de Cookidoo



  • 250 g de sucre

  • 1/2 beina de vainilla a troços 

  • 250g d'aigua 

  • 1 pessig de sal

  • 100g de cacao pur en pols


      Gelat de xocolata blanca Clica aquí per accedir a la recepta de Cookidoo



  • 200g de xoco blanca

  • 600g de nata (35%de M.G.)

  • 4 rovells d'ou 

  • 200 de llet condensada 

  • 1 beina de vainilla


       COMENCEM LA PREPARACIÓ,  SOM-HI. 


         El primer que farem (millor d'un dia per l'altre), serà el gelat de xoco, seguint la cuina guiada de la recepta a cookidoo.es ,tot seguit, farem amb els plàtans i per acabar també a cookidoo.es trobem la recepta de "sirope de chocolate" que servirem tèbia amb els farcells de plàtan i el gelat reservat.



  1. Tallen els plàtans per la meitat i de cada tros, en fem 4 bastonets, els posem a la safata del Varoma amb una mica de sucre i canyella. 

  2. Amb 1 litre d'aigua al got i, amb el varoma al seu lloc, coem els plàtans a temperatura Varoma i velocitat 1, el temps dependrà del punt de maduresa de la fruita. (Han de quedar cuits, però ferms) mentrestant, escalfem el forn a 180°c.

  3. Tallem 16 trossos de la pasta brick a quadrats de 12 ó 15 cm. hi enrotllem els talls de plàtan d'un en un, tancant bé els extrems.

  4. Posem els farcells al forn, fins que la pasta estigui daurada.


   Llestos, servim els farcells, freds o tebis, amb el gelat i la salsa calenta.