FIGUES ESTOFADES AMS SUC DE LLIMONA I CANYELLA

#Postres y dulces 02 agosto 2017

FIGUES ESTOFADES AMS SUC DE LLIMONA I CANYELLA   AVUI HE ANAT A VEURE ALS PARES, I HE TORNAT A CASA AMB UN CISTELL, PLE DE FIGUES MADURES I UNES LLIMONES DE CAN POU ?  ,I AQUÍ HA COMENÇAT TOT.HE RECORDAT UNA RECEPTA, QUE VAM PREPARAR AMB UNA CLIENTA, FA UNES SETMANES A CASA SEVA "POSTRE DE MANDARINAS ESTOFADAS", I N'HE FET UNA ADAPATACIÓ.__________________________________________________________________________________________________FIGUES ESTOFADES AMB SUC DE LLIMONA I CANYELLA.__________________________________________________________________________________________________- 20 gr de SUCRE- 120gr de FIGUES madures pelades- 100gr de suc de LLIMONA- 350gr de FIGUES, netes, sense pelar i tallades per la meitat.- 25gr de MANTEGA- 1/2 branca de CANYELLA- 1 pessic d'ANIS- 1 pessic de SAL [1] Posar en el got el sucre, el suc de la llimona i les figues pelades i triturem 1 minut velocitat 10[2] Incorporar les figues netes, la mantega, la canyella, l'anis i la sal. Programem 5 minuts a 100°C velocitat cullera gir invers. PODEM SERVIR AQUESTES POSTRES TÈBIES AMB GELAT  DE VAINILLA, O BÉ FREDES.US ATREVIU A FER LA VOSTRA ADAPTACIÓ AMB LA FRUITA DE TEMPORADA, QUE TINGUEU?SEGUR QUE SI, JA M'EXPLICAREU. BON PROFIT I BON Thermomix® .