advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Jaume Feliu Pou

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS 

SI VOLS ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ PRESENCIAL O ONLINE SENSE CAP COMPROMÍS, I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.

APROFITA PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!

CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS 

SI VOLS ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ PRESENCIAL O ONLINE SENSE CAP COMPROMÍS, I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.

APROFITA PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!

CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

Comprar Thermomix®

Classe especial, truquillos per Nadal

04 December 2019
04 December 2019
Categoría:

                                                                                                                             Nadal-2019


         Com esteu, Thermomix® ers?                                                        


   El passat 29 de novembre, vam fer a la delegació de Mataró, un taller especial amb receptes i truquillos per aquestes festes de Nadal. 


   Les receptes que vàrem preparar, són totes tretes de Cookidoo excepte la del espectacular Turró de "yema" cremada que és una recepta familiar de l'Helena Gomà i que podreu trobar al seu bloc, clicant l'enllaç. Les que vau ser-hi, també vàreu poder veure el Licor de caramelo, aquesta beguda dolça i ideal per la sobretaula d'aquests dies, les "bolitas de jamón con pistacho", fàcils ràpides i molt bones, el celebrat "turrón de galletas Oreo", sense comentaris, les "palmeras con tapenade", divertides de fer i boníssimes, els "bocaditos con relleno de rúcula, roquefort y nueces", amb molt poc temps un aperitiu amb molta personalitat i, per acabar, el fantàstic "salmorejo de remolacha". Unes receptes que volíem que, amb totes les seves variants, us solucionessin, alguns dels compromisos d'aquestes festes.




                  BON NADAL!!!



Fotografia - Montserrat Manyer

Solicita demostración
04 December 2019
icon-print-2