Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Helena Goma Riba › Masas, panes y repostería › COCA DE FORNER
Helena Goma Riba
Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!
¿Quieres que te llame Helena Goma Riba?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Helena Goma Riba por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
COCA DE FORNER
20 January 2024Coca ideal per sucar a la xocolata desfeta, ara amb el fred, be molt de gust!!! Al estiu per berenar amb una presa de xocolata tambe està molt bona. Fàcil i económica
Ingredientes
- 290 gr farina de força
- 5 gr llevat fresc de fer pa
- 5 gr de sal
- 15 gr d'oli d'oliva
- 140 gr d'aigua
- 15 gr anís dolç
- per sobre la coca sucre i anís dolç
Pasos de la receta
posar un got sobre la tapa i pesar l'aigua i l'anís i reservar
posar dins el got el llevat, la farina, la sal i el oli i barrejar 40 seg. vel 3 i mentrestant, sense el cubilet anirem afegint l'aigua amb l'anís reservat, poc a poc que es vagi integrant. Amassarem 4 min.
encendre el forn a 250 graus a dalt i baix sense aire i mentrestant posarem la massa sobre un paper de forn i l'anirem estirant amb els dits fent que quedins marcats fins a donar-li la forma desitjada. Aquesta quantitat es per fer una coca de tota la safata del forn. La pintarem amb oli d'oliva i per sobre hi tirarem sucre, sent molt generosos.
amb el forn ja calent la enfornarem 10-12 minuts al segon prestatge del forn començant per baix, ha de quedar torradeta. Just la treiem, li tirem per sobre un bon raig de anís i la tornem a posar dins, amb el forn apagat un parell de minuts. Treure i deixar refredar
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.