Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Helena Goma Riba › Masas, panes y repostería › mona de Pàsqua de coco i xocolata
Helena Goma Riba
Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!
¿Quieres que te llame Helena Goma Riba?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Helena Goma Riba por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
mona de Pàsqua de coco i xocolata
22 March 2018El dia 15 varem fer una classe de Pàsqua i una de les mones que varem fer es aquesta. La decoració es copiada de la foto que hi ha en la plataforma cookidoo. Es molt divertida!!!!
Molt bona Semana Santa!!!
MONA DE PASQUA DE COCO I XOCOLATA
Ingredients pa de pessic i farcit:
Una mica mantega per greixar el motlle
140 gr farina de rebosteria
50 gr coco ratllat
1 sobre de llevat químic en pols
1 pessic de sal
4 ous
100 gr sucre
1 iogurt de coco
100 gr oli de gira-sol
150 gr melmelada d’albercoc
Ingredients cobertura xocolata i decoració:
50 gr oli de gira-sol
300 gr xocolata fondant (min. 50% de cacao) en trocets petits
50 gr de coco ratllat
Preparació del pa de pessic i farcit:
1. Preescalfar el forn a 160 ºC. Greixar amb mantega un motlle de 20 cm i reservar
2. Posar en el got la farina, el coco ratllat, el llevat i la sal. Pulveritzar 20 seg/vel 10. Abocar la barreja en un bol i reservar
3. Posar en el got el ous i el sucre i batre 20 seg/vel 3
4. Afegir-hi el iogurt i l’oli i barrejar 10 seg/vel 3
5. Incorporar la barreja de la farina reservada i barrejar 10 seg/vel 3. Acabar de barrejar del tot amb l’espàtula i abocar-ho en el motlle preparat
6. Introduir en el forn (160º) durant 40 o 50 minuts, depen del forn. Desmotllar i deixar refredar sobre una rejilla uns 40 minuts. Tallar el pa de pessic per la meitat y omplir amb una capa de la melmelada. Tapar amb l’altre meitat i reservar.
Preparació cobertura i decoració:
1. Abocar en el got l’oli de gir-rasol i calentar 4 min/80ºC/vel 1. Mentrestant, cubrir una safata amb paper sulfuritzat i posar a sobre la reixeta del forn, una mica aixecada si pot ser.
2. Programar 30 seg/vel 1 i anar agregant el xocolata en trocets petits per la obertura. Triturar 1 min/vel 10. Abocar-ho calent per sobre el pa de pessic, millor aquest que estigui fred
3. Agafar la reixeta, i damunt la safata, sacsejar suament per que tot el xocolata llisqui i cubreixi uniformement el pa de pessic. Enganxar el coco amb la ma o amb una espátula als laterals del pa de pessic. Reservar a la nevera 1 hora aprox. Decora al teu gust.
*amb cooky TARTA DE PASCUA DE COCO Y CHOCOLATE