Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Oriol Montsalvatge Serra › Masas, panes y repostería › DIJOUS GRAS - COCA DE LLARDONS
Oriol Montsalvatge Serra
Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.
¿Quieres que te llame Oriol Montsalvatge Serra?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Oriol Montsalvatge Serra por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
DIJOUS GRAS - COCA DE LLARDONS
24 February 2022Bones, Avui és dijous Gras i una dels dolços més tipics d'aquesta data és la Coca de llardons.
Aquí us passo una receta original de Joan Casals i adaptada al Thermomix® per l'Agent Comercial Silvia Casals.
Aprofito per animar-vos a que si tens una recepta que no saps com adaptar-la al Thermomix® , m'ho facis saber i ho fem junts.
Ingredientes
- 400gr de llardons
- 400gr de farina
- 25gr de llevat fresc
- 140gr llard de porc
- 200gr d'aigua
- 1 ou
- 50gr de pinyons
Pasos de la receta
Posa el pinyons en remull amb l'aigua i reserva.
Posar els llardons en el got. Trosseja 15seg/vel. 6. Retira i reserva.
Sense rentar el got, posar la farina, el llevat, el llard de porc i la sal. Barreja 5 seg/ vel. 5
Programar 1min./vel. espiga, i amb la màquina en marxa, anem afegint, lentament, l'aigua per l'obertura de la tapa
Afegir l'ou, i programar 30seg/vel. espiga. L'ou ha de quedar totalment integrat, de no ser així programar uns segons més.
Afegir els llardons reservats, i amassar 1min./vel. espiga.
Retitar la massa sobre una soperfície enfarinada i forma un bola. Posar la massa sobra paper d'enfornar, tapar i deixar reposar durant 30 min.
Preescalfa el forn 180ºC.
Puntxar la massa amb una forquilla
Escorre l'aigua dels pinyons, reparti-los per sobre la massa.
Cobreix la massa Amb abundant sucre y enfornar durant 20-22 min.
Deixar refrear i servir.
Aquesta rescepta és una adaptació de l'Agent Coimercial Silvia Casals i recepta original de Joan Casals.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.