BOMBONS DE CACAU, FRUITS SECS i AMARANT

#Postres y dulces 18 diciembre 2020

Aquesta recepta  surgeix de la combinació de dues receptes, una de cookidoo i una de eatwlaia.M'encanten perquè els ingredients tots són molt saludables.


BOMBONS DE CACAU, CACAUETS, AMETLLES AVELANES I AMARANT   


INGREDIENTS-100 g de cacauets torrats-100g ametlles torrades-100g avellanes torrades-5 gr oli de coco-20 g d’Amarant inflat-90 g de Xarop d’Atzavara o oli de girasol -20 g de cacau pur-Xocolata per banyar-les ( opcional)-


PREPARACIÓ


1.Posem dins el vas els cacauets, i els trossegem 4 seg/vel 4. Reservem en un bol.


2-. Afegim les ametlles i les avellanes i triturem a vel 8 fins aconseguir una textura de crema de fruits secs. Afegim l’oli de coco i ho integrem tot triturant altra vegada a vel 8



3.Seguidament, afegim els fruit secs trossejaats, el cacau pur, el xarop d’Atzavara.i l'amarant i barregem a 10 seg/gir inver/ vel 3. Amb l'espatula baixem els ingredients al fons i barregem 5 seg/gir invers/ vel 3.



4.Seguidament anem agafant porcions de massa i anem fent boletes. Les deixarem reposar 1 hora a la nevera i finalment, si volem, les banyem amb xocolata fosa i les decorem amb granet d'ametlla 


SUggeriment: quan psem l'amarant fem-ho a cullerades perquè pesa molt poc i la bascula no agafaria el pes.


Es conserven bé a la nevera unes dues setmanes


BOMBONES DE CACAHUETE, AVELLANAS ALMENDRA Y CACAO   


Esta receta surge de la combinación de dos recetas, una de cookidoo y una de eatwlaia. Me encantan porque los ingredientes todos son muy saludables.


INGREDIENTES- 100 g de cacahuetes tostados- 100g almendras tostadas- 100g avellanas tostadas- 5 gr aceite de coco- 20 g de Amaranto hinchado- 90 g de Jarabe de Agave- 20 g de cacao puro


PREPARACIÓN


1. Ponemos en el vaso los cacahuetes, y los troceamos 4 seg / vel 6. 


2-.Reservamos en un bol2. Añadimos las almendras y las avellanas y trituramos en velo 8 hasta conseguir una textura de crema de frutos secos. Añadimos el aceite de coco y lo integramos todo triturando otra vez a 15 seg / vel 7


3. Seguidamente, añadimos los cacahuetes troceados, el Amaranto, cacao y jarabe de Agave. Lo mezclamos bien 10seg / giro inv / velo 3. Con la espátula bajamos todos los ingredientes hacia el fondo del vaso y volvemos a mezclar 5 seg / giro inv / velo 3


4. Seguidamente vamos cogiendo porciones de masa y vamos haciendo bolitas. Saldrán unas 40. Las dejaremos reposar 1 hora en la nevera y finalmente, si se desea,  las bañamos con chocolate fundido y las decoramos con granillo de almendra


Sugerencia: Cuando añadimos el amaranto hagámoslo a cucharaditas ya que pesa muy poco y la báscula no llegaría a detectar el peso.


Las bolitas aguantan bien 2 semanas en la nevera